Inszeminációsok! Tapasztalatokra, véleményekre esetleg praktikákra lennék kíváncsi amivel rá segítettetek, hogy sikeres legyen (Gyógynövények)?
Volt akinek elsőre sikerült ???
Én ma voltam az elsőn :)Nagyon izgulok :)
Nekünk elsőre sikerült. Ma már két éves :-) Csak terhesvitamint szedtem és próbáltam nem rágörcsölni, ami abból állt, hogy mindig lekötöttem magam valamivel.
Sok sikert!!!
Szió
Nekem a második sikerült, igaz már túl vagy rajta, de a legfontosabb a hit. Én akkor mikor sikerült olyan erővel hittem, hogy be is jött és most itt van a pocakomban.
Meg én elképzeltem ahogy megtermékenyülök, illetve a beágyazódásnál is elképzeltem minden este mindig ugyan azt. Gondolom Ultrogestant írtak fel, azt szedd meg aspirin protektet de csak a beágyazódásig az aspirint, terhes vitamint feltétlen, meg MgB6-ot. Próbálj meg nem nehéz fizikai munkát végezni, és légy jókedvű, meg pozitív. Ha véletlen most mégsem a következő már biztos sikerül. Hol csinálták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!