Akinek volt már inszeminációja segítene? Ha nem voltam még átjárhatóságin azt mindenképp megkell csináltatni? és olyan van h. esetleg otthol kell injekciót beadni magadnak? Leírnátok hogy megy?
igenk kell átjárhatósági
első inszemnél csak gyógyszert kaptam, 2-nál már szurit is kellett beadnom (ill. férjem adta be)
nem...
harmadik se
2. lombik sikerült
29 hósak az ikreim
OtthoN.
Nincs olyan, hogy otthol. Ilyen hülyeséget.
Nekem a ferjem adta be. Sokkal jobb mint magadnak. Elsore sikerult
Atjarhatosági kell de a remhirekkel ellentetben nekem egyaltalan nem fajt.
Igen, persze. Nekem minden ciklusban a 3. naptól a 12. napig kell adnom magamnak reggelente egy-egy injekciót egy előre töltött, tollnak nevezett szerkezetből, amiben már benne van a patron. Minden nap új tűt kell rácsavarni, beállítani a kijelzőn a kívánt mennyiséget, és a has bőrébe egy gombnyomással beadni. Nagyon könnyű, és szinte abszolút nem lehet érezni semmit. Egy vérvétel sokkal fájdalmasabb nála! Egyébként ehhez nagyon hasonlót használnak a cukorbetegek is.
Nekem a 12. napon ultrahanggal ellenőrzi az orvos a petefészkeket, és ha megérett a pete, akkor kell beadni a tüszőrepesztő injekciót. Ezt is magamnak adom be, másnap reggel 7-kor kell. Ez nincs előre betöltve, hanem fel kell oldani az üvegcsében lévő port a hozzá lévő oldószerrel, és felszívni egy fecskendőbe. Nem bonyolult. Ez egy picit jobban fáj, mikor beadom, mert nagyobb mennyiségű folyadék, ezért jobban feszíti a bőrt, de ez is abszolút kibírható (nekem kb. annyira fáj, mint egy vérvétel).
Nem érdemes ettől félni, szerintem a meddőségi kezelésben ez egy abszolút elhanyagolható probléma... A stressz meg a hiábavaló várakozás, a sok csalódás ezerszer rosszabb...
Engem egyébként a szuriknál még mindig sokkal jobban zavarnak a ciklus második felében a progeszteron hüvelytabletták, amik mindig kifolynak, és nagyon irritálják a hüvelyemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!