Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szent János kórházban peteveze...

Ritacoronita kérdése:

Szent János kórházban petevezeték átjárhatóságin HSG voltatok? Mik a tapasztalatok? És mennyire fáj?

Figyelt kérdés
milyen eljárással csinálják ha már benne vagy a meddőségi programba?

2013. júl. 23. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem abban a korhazban, de volt hsg-m.

Egy 10-es skalan olyan 2-es a fajdalom.

Nalam igy zajlott: bementem reggel ehgyomorra, a kezeloben feltettek a szondat, hordagyon letoltak a rontgenbe, ott atfekudtem az asztalra, jott a rontgen orvos, felnyomta az orvos a kontraszt anyagot, es azonnal latszott az eredmeny.

Utana meg ott kivettek a szondat, hordagyon vissza az osztalyra, ott fekudtem ket orat, es johettem haza.

Utana se fajdalom, se verzes nem volt.

Betetet vigyel, en is tettem be, mert a kontraszt anyag visszafolyik.

Ket dolgot erzel: amikor folteszik a szondat, az olyan egy par masodpercre, mint egy mensi gorcs. Amikor meg a kontraszt anyagot benyomja, az egy nagy melegseg es feszites, mintha egy lufit fujna bent.

2013. júl. 23. 12:44
 2/6 A kérdező kommentje:
volt eltömödésed?azóta van babóka?
2013. júl. 23. 14:14
 3/6 anonim ***** válasza:

A bal el van zarodva, a jobb oldali nyitott, de az meg nagyon kanyargos, szoval majdnem, mintha nem lenne. :(

Mi lombikoztunk. :)

Nem akarom elkiabalni, de igen, 8 hete van. Remelem, marad is minden rendben vele. :)

Egyebkent akinek csak egy picit van elzarodva, annak nagyobb erovel nyomjak a kontraszt anyagot, es meg tudjak nyitni. Nekem is probalta a balt ketszer is, de nem ment at, az teljesen zart.

Szoval ne felj, hajra. :)

2013. júl. 23. 15:49
 4/6 A kérdező kommentje:
okés köszönöm:)akkor csak halkan gratulálok .nagyon szurkolok.
2013. júl. 23. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Halkan koszonom, jovo het kedden megyek ujra uh-ra.

Drukkolok en is, remelem, minden rendben lesz. Akinek nincsenek elzarodva, vagy el voltak, de at tudtak loni a kontrasztanyaggal, azok a hsg-t koveto 2-3 honapon belul allapotosak lettek. Remeljuk, Nalad is igy lesz. :)

2013. júl. 23. 19:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Remeljuk
2013. júl. 24. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!