Petevezeték átjárhatóságinál, hogy ha a kontrasztanyag nehezen indult meg, lehet, hogy volt ott valami akadály? Nagyon feszített már, abba akarták hagyni nehogy elájuljak, amikor megindult és végül feltelt mindenkét oldalon
hú, ez jó jel....nem mondták, hogy egy hónapot ki kell hagyni? Mert radioaktív a cucc, amit beadnak ilyenkor, mi védekeztünk egy hónapig, utána nem, viszont a vizsgálat után kb a 3. ciklusban megfogantam spontán, pedig Kaáli volt már soron.
Az átjárhatóságinál nekem azt mondták, mindkettő el van záródva, de én éreztem, hogy kifolyt a cucc a hasüregembe, szóval nem igazán hittem el...de lehet hogy pont ez volt, ami miatt átjárható lettem, legalábbis az egyik biztos :)
Ja, és csináltam Aviva tornát, az is jó a petevezető problémákra, szerintem próbáld ki, mielőtt lombikba fognál, illetve adj időt magatoknak. Én eldobtam a hőmérőt, mert hogy úgyse lehetek terhes, megmondták..aztán puff, rá pár hónapra mégis :)))
Szia!
Nekem azt mondta a doki, hogy nyugodtan lehet azonnal próbálkozni, nem okoz kárt a dolog.
Volt olyan kismamája, aki mindkét alkalommal rögtön az átjárhatósági után esett teherbe. Mindkét baba egészséges volt. :-)
Probalkozzatok azonnal, ne varjatok.
Valoszinuleg volt ott egy kis osszenovesed, es meg tudtak nyitni.
Ne vesztegessetek idot.
Amikor nekem volt hsg-m, mondta az orvos, hogy azonnal probalkozhatunk.
azonnal próbálkozz, mert sokkal nagyobb így az esély, hiszen szépen kitisztult a petevezetőd :)
Nekem is azonnal összejött átjárhatósági után :)
Ez az utolso hozzaszolas hulyeseg. Kb.akkor a szamitogeptol meg a mikrotol is szabaduljon meg, mert az is sugaroz.
S ciklus 6.napja korul csinaljak, meg peteeres elott, semmi baja nem lesz a petejenek.
Nem hulyeztelek le, a valaszra irtam, hogy hulyeseg.
Ha mondjuk terhes lenne, es eltorne a laba, akkor is megrontgeneznek, es erne sugarzas.
Es hany olyan no van, aki nem tudja az elejen, hogy terhes, es eri sugarzas.
A tobbiek szerint is lehet, egyedul te mondod, hogy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!