Normális, hogy OVITRELLE beadása után 40 órával negatív az ovulációs teszt? Ha ma délután együtt vagyunk az érhet meg valamit? (ovitrelle után 48 óra)
Ovitrelle beadását követően 36 órával reped a tüsző. Az LH teszt utolsó pozitívja az ovuláció előtti nap, ovu nmapján már negatív. A petesejt 12-16 8nagyon max 24) órán át életképes.
Így eléggé ki van centizve nálatok, de még beleférhet.
Az orvosod ezeket nem mondta el?
Nem nagyon mondott semmit, az injekciót is magamnak adtam be.
Viszont voltunk együtt beadás után pár órával is...
Mennyit lehet ebből kapni egyébként?? Ha nem sikerül lehet szúrni következő hónapban is??
Sok sikert neked is, majd írj hogy mi lett
Inkább a stimulálástól függ. Closty max. 3 egymást követő hónapban mehet, utána szünet kell. Az inszemes szurim mehet(ne) sorban.
Ovitrelle is mehet bármikor, vannak akik egyszerre 2-t szúrnak.
Köszi a drukkot, jelzem majd! :)
Most vagyok ovitrelle után 11 nappal, csináltam egy 25os tesztet ma és tegnap is, és ha a szemem kigubad mind 2on halvány csík van.
Mondjuk ez tuti meg az ovitrelle, nem hinném, hogy ilyen szerencsém lenne 🙄
Sziaa! Azóta teszteltél még? Megy a drukk! :) Kíváncsi vagyok mutatja e a 11.napon,írj majd. :)
Nekem pénteken lesz a 11.napom inszem után. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!