Másnak is ennyire faj a clexan injekcio beadása?
Figyelt kérdés
Szó szerint sirni tudnek a fajdalomtol ( petesejt leszivas utan kell ezt szurnom.25 petesejtem lett) probalom jegelni elötte utana…tegnapelőtt 11:20
11/26 anonim válasza:
Nekem a ferjem asta csaszar utan, csipo hájamba. :) en mindig sirtam,annyira fajt, pedig a csazsar utan csak az intenziven pityeregtem 1x a fajdalomtol. En sem ertettem. A ferjem technikaja nem volt jo, mert a korhazban 1x sem fajt a szuri.
12/26 anonim válasza:
A leszívás előtt a császár után hajaj ezer meg egy szuri. Férjem adta be mind én nem bírtam. Nagyon ügyes volt, bár kicsit kellemetlen volt utána néha. Lehet nem jó a technikád.
13/26 anonim válasza:
Végig szúrtam terhesség alatt, hasba, meg se éreztem a legtöbbször.
14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az injekciót helyesen adom be ( beteg apolo vagyok.) ez melett már kőzel 100 inekcional jàrok ( sokadik lombik,inszeminaciok) egyszerüen annyira csíp hogy hihetetlen. Azt hittem van ere valami praktika ..
tegnapelőtt 14:25
15/26 anonim válasza:
Jegeni? :-o Nem szabadna, hogy ennyire fájjon, biztos jól adod be? Nekem végig kellett szúrnom a terhesség alatt + gyermekágy alatt végig, hasba, combba, "szerelemfogantyúba", popsim oldalába is szúrtam már a végén, a kórházban felkarba adták, és csak akkor fájt, ha pont eltaláltam egy hajszáleret (de akkor be is vérzett utána), de azért ez elég ritka volt. Megmutatták/néztél videókat hogy kell?
16/26 anonim válasza:
Én császár után szúrtam. Én úgy csináltam, hogy a tüvel elkezdtem megkeresni a legjobb helyet. Ahol hozzáért és éreztem hogy magyon szúr, mentem arrébb, eskü vannak olyan pintok, hogy meg sem érzed.
17/26 A kérdező kommentje:
Igen ez igaze enis mindig tapintatra keresten a pontokat…. kőzel 100 lombikos szurin vagyok tul… egyiksem volt ilyen rossz
tegnapelőtt 21:18
18/26 anonim válasza:
Szerintem ez egyéni érzékenység, nekem a kórhazban is csípett, ahol ápolónő adta be
Szúrhatod akárhogy, ha a folyadék csíp.
19/26 anonim válasza:
Leiden miatt végig kaptam a terhességem alatt. Nekem mind csípett/égett. Ha én adtam be, ha az ápolónő szomszédom, ha a kórházi ápoló.
Most meglepődtem, hogy sokan meg sem érzik. De jó nektek! ☺️
És a következő tethességnél megint kb 250 szuri :(
20/26 anonim válasza:
Azért lepontoztok, amit az ápolónő mondott. 😂 Szánalmasak vagytok. Ezt is pontozzátok le, biztos csak erre élveztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!