Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mitől függ, hogy kúp vagy...

Mitől függ, hogy kúp vagy tabletta progreszteront ír fel az orvos inszeminációhoz?

Figyelt kérdés

nov. 7. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Nagy dózisú progeszterontól, ha szájon át szeded, úgy szédülsz majd, hogy alig bírsz felkelni. 200 mg-nál nagyobb dózist nem adnék szájon át…
nov. 7. 17:47
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Szokástól, de jobb a kúp.

Spontán (végül nem maradt meg) terhességnél szedtem 2x100 mg-őt szájon át, brutálul szédültem tőle.

A kúp meg kellemetlen ahogy ürül.. Főleg 12. hétig... Én 2 hét után már azt momdtam, hogy legközelebb inkább injekcióban kérem, de szerencsére nem kellett legközelebb. :)

nov. 7. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Dózistól függ.

Már írták, hogy jobb a kúp, jobban felszívódik. Nem szédülsz tőle. MaceraKifolyik, az kellemetlen, folyamatosan tisztaságit kell viselni, minimum 2 hétig az inszemináció után. Ha sikerül, akkor a 12. hétig.

nov. 7. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
*Macera kicsit, felhelyezés utána feküdni kell fél órát minimum.
nov. 7. 21:21
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Nekem azt mondta a nőgyógyászom hogy a kúpnak sok mellekhatasa van és ő inkább a tablettát ajánlja. Én nem szédületem tőle, Nekem sokkal kényelmesebb a tabletta.
nov. 9. 19:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Mekkora dózist kellett szedned?

Mondta is az orvos, hogy mik a mellékhatások?

nov. 10. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a progestanat szedem ez van itt kint Németországban. 100 mg. 1 kapszula egy nap. A doki azt mondta hogy fejfájás, hányinger, szédülés, székrekedés, vizelés inger,mell feszülést akár. De ez persze nem mindenkinél.
nov. 10. 17:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok én inekció, kúp és szájon át is használom a progeszteront napi 2x1 kúpot és kapszulát is és 3 napja szédülési rohamaim vanak 10.29 edikén kaptam visza 5 napos kis 🌈👼 én aszt hitem ez a terheségi tűnetem és a menszeszem is el maradt ez lehet a progeszteron tol? Mert a beültetés után 8 napal csináltam tesztet és negatív let (nelly)
nov. 10. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!