Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Már nem eshetek teherbe, ugye?

Már nem eshetek teherbe, ugye?

Figyelt kérdés

43 múltam, és elkezdett rendszertelen lenni a havim. (28-35-28-30 nap).

Gondolom ez a premenopausa. Akkor már nem eshetek teherbe, jól gondolom?

nov. 6. 22:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ez hazárdírozás, de te tudod. Ha van terved arra, hogy mi van, ha mégus terhes leszel, hajrá.

Én írtam azt a példát, ahol a 37 éves baratnom nem tudott teherbe esni, korai menopauzat állapítottak meg, és nemcsak pontatlanná vált a ciklusa, hanem ki is maradozott. Tény, hogy 7 évig nem is esett teherbe, de egyszercsak mégis. És teljesen egészseges gyereke született.

nov. 7. 23:43
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis azt csinálsz amit akarsz, csak akkor tök felesleges ide kérdést kiírni, ha mindenki hülye csak te vagy helikopter.

Nyilván nagy eséllyel előfordulhat, hogy nem esel már teherbe, akkor el leszel magadtól, hogy na igazam volt.

Csak aztán nehogy meglepetés érjen, mert ahogy itt a válaszokat olvastam, és magamon is tapasztaltam, véletlenek mindig lehetnek.

nov. 8. 08:29
 23/27 anonim ***** válasza:

Ez egy kamu kérdés? Hol rendszertelen ez a ciklus? 29 plusz/minusz 1 nap, illetve volt egy kicsit hosszabb a ciklus, ami van hogy előfordul.

Természetesen teherbe eshetsz. Es ha 40 evesen könnyen összejött, akkor most sem biztos, hogy annyira lecsökkentek volna az esélyeid.

nov. 9. 13:14
 24/27 A kérdező kommentje:

Hát... tegnap nézettem hormonokat megint: AMH 0,12, ösztrogén:69 :D, FSH 17.1

Szóval gyerekek...mehet a kifi kufi...

nov. 9. 15:19
 25/27 anonim ***** válasza:
nov. 9. 17:12
 26/27 A kérdező kommentje:
Tuti nem ilyen értékekkel 😆
nov. 9. 20:42
 27/27 A kérdező kommentje:
Meg ez a millióból egy kategória.
nov. 9. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!