Hogyan eshetek teherbe?
A parommal mar szeretnenk kisbabat. O is azt mindt hogy szeretne, de en megis azt erzem hogy nem es hiaba beszelek vele nem jutunk egyrol a kettore.
Masfel evig fogamzasgatlot szedtem most hagytam abba a szedeset nemreg, es azt vettem eszre hogy sokkal kevesebbet vagyunk ugy egyutt
De akkor miert mondja hogy szeretne babat ha nem igy van?
Nincs raeroltetve semmi, csak felhoztam a temat mert mar anyagilag is ugy allunk hogy a kisbaba megfelelo korulmenyek kozott nojjon fel. Es tudom hogy orulne a babanak csak talan fel a felelossegtol.
Koszonom a segitseget!
Ezekből a bizonytalan helyzetekből lesz az, hogy "x hetes terhes vagyok, elhagyott a párom/férjem/barátom, mit tegyek?"
Amíg nem kristálytiszta a helyzet, hogy a párod is szeretne, (nem csak beleegyezik hanem tényleg szeretne), addig sehogy ne ess teherbe.
Miért nem tőle kérdezed meg?
Most komolyan, milyen párkapcsolat már az olyan, ahol ilyen fontos dolgokat se lehet tisztázni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!