Milyen módszerrel eshetek teherbe ebben a helyzetben?
A férjemmel nagyon szeretnénk saját kisbabát. Megvan mindenünk, biztos lakóhely, állás, félretett pénz. Az egyetlen akadály az, hogy, tudom, hogy furán fog hangzani egy házaspártól, de aszexuálisak vagyunk mindketten és nem szeretnénk magunkra ill. egymásra ráerőltetni a szexet.
Utánanéztünk a lombikbébi-programnak, de az amellett, hogy sok macerával jár, rettenetesen drága még úgy is, ha TB által támogatott, annyira azért nem vagyunk gazdagok. És nem hiszem, hogy egy biológiailag egészséges pár egyáltalán kapna rá támogatást.
Hallottam még olyan módszerről is, hogy házilag sima gyógyszertári fecskendővel juttatják el a hímivarsejtet a petesejthez, de nem tudom ez mennyire hatékony ill. nincs-e valami egészségügyi kockázata.
Örökbe fogadást csak legvégső esetben választanánk, saját babát szeretnénk inkább.
Megvalósítható szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!