Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Holnap lenne az 5., egyben utolsó inszemem. Az ég világon semmi reményt nem fűzök már hozzá, hogy sikerüljön, túl akarunk rajta esni, hogy végre a helyi meddőségi orvos "túladjon" rajtunk, és feliratkozhassunk a tb-s lombikra, aztán legyen egy év nyugalmunk, míg az időpontra várunk.

Ma elmentem háziorvoshoz, mivel pár napja kerülget ilyen meghűléses történet. Megállapította, hogy bronchitisem van, kaptam rá algopyrint és antibiotikumot. Közölte, hogy jobb lenne lemondani az inszemet, hisz a gyógyszer miatt eleve borítékolható, hogy nem fog sikerülni.

Két opción agyalok:

1. Nem szedem be az antibiotikumot, hátha anélkül is kigyógyulok ebből, és elmegyek inszemre.

2. Beszedem az antibiotikumot, nem kockáztatom az egészségemet, és elmegyek az inszemre, aminek amúgy sem volt semmi esélye, hogy sikerüljön.

A harmadik opció lenne, hogy lemondom az inszemet, és beszedem a gyógyszereket, csakhogy a meddőségi orvosom utána szabira megy, meg egyébként is most tuti szüneteltetné a stimulálást, megint várhatnék 2-3 hónapot a semmire. Ha ezt a bronchitist tegnap tudom meg, még megtehettem volna, hogy nem adom be a repesztőt, de beadtam, ami 7100 ft, így kvázi garantáltan kuka. (Akkor is, ha nem sikerül, de akkor legalább letudtuk az 5. és egyben utolsó inszemet)

2017. febr. 28. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Szia én a helyedben ha budapesti vagy elmennék Sz ország legautentikusabb asztrológusához dr.Janák Lajoshoz és megkérdezném benne van e az életútamban a gyerek....! Mert lehet pont azért nem sikerül mert más feladatod van itt ......! Ez nem jóslás!! Mindenki életében születésekor meg van írva mi vár rá! Mi a férjemmel nem rég voltunk.....! Ha érdekel az elérhetősége megírom.
2017. febr. 28. 21:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, és máshol hirdesd ezt a baromságot!
2017. febr. 28. 22:09
 3/5 A kérdező kommentje:
A 2-es verzió nyert, elmentem inszemre és szedem a gyógyszert. (Csak ha valaki hasonló helyzetben később olvasná a kérdésem, és érdekelné a dolog)
2017. márc. 1. 17:09
 4/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Tetszett a reakciód az első válaszra. :-)

Elvileg nem feltétlenül kell antibiotikum, persze ha a doki úgy gondolta, annak biztos volt oka. Én vitamin hegyeket tolnék sok folyadékkal és elmentem volna az inszemre. Azért drukkolok, hátha a csoda most történik veled. :-)

2017. márc. 1. 17:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát most inkább ne, mert az antibiotikum miatt valszeg úgysem lenne rendben az a gyerek. A legkevésbé sem hiányozna egy kényszerabortusz...

De attól nem kell tartanom, hogy sikerül. Azért köszönöm a pozitív gondolatot! :)

2017. márc. 1. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!