Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Már nem eshetek teherbe, ugye?

Már nem eshetek teherbe, ugye?

Figyelt kérdés

43 múltam, és elkezdett rendszertelen lenni a havim. (28-35-28-30 nap).

Gondolom ez a premenopausa. Akkor már nem eshetek teherbe, jól gondolom?

tegnap 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez remélem nem komoly kérdés egy 43 évestől!?

Teherbe eshetsz!!Miért ne eshetnél??Peteérésed van, csak rendszertelenül

tegnap 23:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Az orvosok 40 felett már azt mondják, kb nulla esély van rà.
tegnap 23:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem jól gondolod.
tegnap 23:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondja? Név szerint is vállalják a véleményüket? Gondolom, azt már nem. Mert hülyeség.

Simán teherbe eshetsz addig,amíg menzeszed van.

tegnap 23:13
 5/8 A kérdező kommentje:
A nővérem pár évvel idősebb nálam, Ők már 1-2 éve nem védekeznek, mert mondta Nekik az orvos, hogy már felesleges, ilyenkor már minimális a terhesség esélye. Nem is elesett teherbe.
tegnap 23:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A 4. választ kiegészíteném annyival, hogy az is lehet, hogy több (sok) hónap is kimarad, de mégis lesz mégy egyszer egy kósza peteérésed, és abból úgy esel teherbe, hogy még a vérzéskimaradásból sem gyanakodnál, hogy terhes vagy...

Az más kérdés, hogy a petesejtek minősége 35-40 éves kor felett általában drasztikus romlásnak indul, ami nehezíti egy egészséges terhesség kihordását, de egyáltalán nem lehetetlen. Én legalábbis tágabb ismerősi körben több olyanról hallottam, ahol már nem is védekeztek emiatt, aztán a gólya kopogtatott (vagy mert későn eszméltek és már nem lehetett elvetetni, de olyan is volt, ahol végül nagyon örültek a "kis csodának"... 🙂)

tegnap 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

5!

Lehet, hogy a nővérednél tud valami konkrét okot a dokija (extrém alacsony AMH, esetleg látta UH-on a petefészkét stb.), de attól ez nem lesz feltétlenül igaz rád is, minden női szervezet más.

A lényeg, hogy ha nem szeretnél gyereket, akkor még védekezz, vagy legalább látogass el egy megbízható nőgyógyászhoz.

tegnap 23:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
40 évesen még teherbeestem attól is, hogy megfogtam a kilincset. 41 éves vagyok, nemsoká szülök. (Tervezett baba, mielőtt még bárki azt hiszi, hogy csak ennyi eszem volt nekem is.)
tegnap 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!