Ha a sárgatest látszott az Uh-on akkor már megtörtént a peteérés és akkor már nem eshetek teherbe?
Akkor biztos tudja. De fura, mert akit ismerek és szintén endoja volt, ott amíg aktív endoja volt, nem jött össze.
Úgy mondod ezt, mintha valami stigma lenne a lombik. Nincs azzal baj. Nekünk is lombikkal sikerült. Inkább úgy gondolj rá, hogy áldás hogy van ilyen lehetőség is. 50 éve még nem lett volna...
Nekem is endometriozisom van. Kétszer műtöttek, de csak 1-2 cm-es darabokat szedtek le, szoval nem volt nagyfokú.
Mielőbb műtét és kezdjétek el közben a meddőségi kivizsgálásokat. Nekem az endo kutatása nézegetése, egyik orvos masik orvos 1 évet elvett és igazából ezalatt semmi sem történt.
3 inszemünk volt és most várom az első lombik eredményét. Ahogy bekerültünk a Kaáliba turbo fokozatra kapcsolt minden. Párom spermaképe nem 100%-os, valamint ott ki is derült, hogy a szervezetem immunválaszként kinyirja a “katonákat”... 🙄
Mi most tartunk 3,5 évnél és a Kaáliba mindenki azt mondta, hogy milyen jó, hogy még fiatalok vagyunk (29) így sokkal nagyobb az esélyünk.
Igazából ez az Uh is a meddőségi központnak kellett, mert most ott nem végeznek UH-ot.
6-os tudom, hogy nagyon jó dolog a lombik, de valamiért nekem kicsit olyan, mintha átverném a természetet és elgondolkoztam rajta hogy akkor lehet a sors úgy akarja , hogy nekem ne legyen gyermekem.
Nekem ilyen szélsőséges gondolatok meg sem fordultak a fejemben. Ha egyszer adott egy ilyen lehetőség és bizonyítottan tökéletesen működik, akkor hülyeség lenne nem belevágni. :) Persze mindenki máshogy látja. Igazából minden benned zajlik tovább ahogy 3-4-5 nap múlva visszaültetik. :)
7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!