Letrozol gyógyszert hány napig kell szednem?

Figyelt kérdés
2 éve járunk endokrinologiára pcos és ir diagnozissal 1,5 éve tervezzük a babát de eddig csak egyszer sikerült méhen kívüli terhességgel. Az orvosom fel írta a letrozolt viszont nem mondta el mennyi napig is szedjem. Aki ismeri ezt a gyógyszert és szedte az segítsen!
nov. 6. 20:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudom. Ha továbbra is érzed, hívd fel az orvosod mielőbb, az a biztos.
nov. 11. 22:07
 12/36 A kérdező kommentje:
Ma már nem érzetem. Ma volt az 5.napom. 18-20.an kell uh rá mennem. Ott már meg is mondják hogy van e domináns tüsző? Nagyon izgulok és nagyon reménykedek!
nov. 11. 22:12
 13/36 anonim ***** válasza:

November 18-án leszel a 12. ciklusnapon, ha jól számolom. Igen, látni fogják a tüszőket ultrahangon, megmondják majd, hogy ebből mennyi domináns. Plusz megnézik, hány mm vastag a méhnyálkahártyád.

Drukkolok!

nov. 11. 22:16
 14/36 anonim ***** válasza:

Hogy vagy kérdező? Nekem ma van a 3. Letrozol napom.

Mikor mész ultrahangra, hétfőn?

Nekem jövő héten pénteken lesz ultrahang, 12. ciklusnapon.

nov. 15. 16:36
 15/36 A kérdező kommentje:
Neked is szurkolok, ahogy magamnak is! Igen hétfőn lesz alig várom! Remelem jó híreket hallok és hogy sikerülni fog. Ma egész nap voltak alhasi görcseim olyan mint amikor sokáig vissza tartom a pisilést, Nemtudom ez jelent e valamit
nov. 15. 21:01
 16/36 A kérdező kommentje:

Uterus afv 67x37x40 mm,

Endometrium 11 mm. Jobb oldali ovárium 50x35 mm, számtalan apró 5-6 mm-es folliculust tartalmaz. Bal oldali ovárium 48x30 mm, hasonló szerkezetű. Domináns folliculus nem ábrázolódik. Szabad folyadék nincs.

nov. 18. 12:32
 17/36 anonim ***** válasza:
Hány szemet szedtél naponta és most hanyadik ciklusnapon vagy?
nov. 18. 13:37
 18/36 A kérdező kommentje:

5 napig egy szemet (2,5)mg

12. Ciklus nap a mai

nov. 18. 13:42
 19/36 anonim ***** válasza:

Egyrészt ha 5-9. nap között szedted, akkor a 12. napi UH kicsit korai, még később lehet belőle tüszőérés. Mikorra hvíott vissza?

Ha pár nap múlva sincs domináns tüsző, akkor következő ciklusban növelni kell a dózist. 1 szem sokaknak nem elég, nekem sem volt rá ovum, csak napi 2 szemre.

nov. 18. 13:48
 20/36 A kérdező kommentje:
Legközelebb csak jövő héten hétfőn lessz progeszteron vérvétel. Aztán csak márciusra kaptam az orvosomhoz időpontot. Most eddig várnom kell.
nov. 18. 14:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!