Egy cikluson belül két beültetés pár nap elteltével, mennyire gyakori eljárás?
Lombikozunk, 8 érett petesejt lett, 4 termékenyült meg. Egy embriót 2 naposan kaptunk vissza, a többiek ha eljutnak az ötödik napig akkor még két embriót visszakapunk.
Ha volt másnak is ilyen akkor kérdezhetnék pár dolgot?
Hogy vagy kérdező? :) nekem 21-én volt beültetés 5 napossal.
Nagyon rossz ez a várakozás
Szia!
Köszönöm, hogy érdeklődsz☺️
Sajnos nem sikerült, nem indult el. Most pihi van, majd januárban újra megpróbáljuk.❤️
Igen, nagyon hosszúnak tűnik. Minket a lombik megtanított a türelemre, hiszen mást nem tehet az ember. Bízz Magadba és a kis Embrióba ☺️
Drukkolok nagyon 🤞🙏 lassan kiderül Nálatok is!
Köszönöm
Sose adjátok fel, én sem tettem, és már van egy lombik babám aki 3.ra sikerült.
Most ez a 4.probálkozásunk nem akarom elkiabálni mivel már volt kémiai terhességem, de tegnap is és ma is pozitív a tesztem, szépen erősödik 🤞
Hű de jó! Akkor nagyon halkan de megy a gratula 🥰🥰
Szupi hogy erősödik, az jó jel!
Nekünk az első lombik sikerült, Ő már 4,5 éves. Azóta meg volt 5 sikertelen. De mi sem adjuk fel☺️
Azta gratulálok ☺️
Milyen probléma miatt lombikoztok?
A Férjemnél nagyon alacsony spermaszám van, meg sok a nem mozgó katona..Elvileg minden más rendben van. De ha egyszer sikerült akkor ezután is sikerülni fog ☺️
És Nálatok miért lett lombik?
Barátnőm 2. Lombikbabáját várja, férjének is kevés és lassú, Oat szindromája van.
Melyik központba jártok?
Mi Tapolcára
Nekem pcos-em van, 0 menzesz spontan, diéta es 3 kezelés ellenére sincs, ezáltal peteérésem sincsen.
Budapestre a BMC-be.
De szuper ilyeneket olvasni ☺️ reményt adnak!
Mikor kell vérvételre menned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!