Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Egy cikluson belül két beültet...

Egy cikluson belül két beültetés pár nap elteltével, mennyire gyakori eljárás?

Figyelt kérdés

Lombikozunk, 8 érett petesejt lett, 4 termékenyült meg. Egy embriót 2 naposan kaptunk vissza, a többiek ha eljutnak az ötödik napig akkor még két embriót visszakapunk.

Ha volt másnak is ilyen akkor kérdezhetnék pár dolgot?

okt. 13. 22:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy! ☺️
okt. 15. 16:13
 12/23 anonim válasza:

Hogy vagy kérdező? :) nekem 21-én volt beültetés 5 napossal.

Nagyon rossz ez a várakozás

okt. 24. 18:20
 13/23 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, hogy érdeklődsz☺️

Sajnos nem sikerült, nem indult el. Most pihi van, majd januárban újra megpróbáljuk.❤️

Igen, nagyon hosszúnak tűnik. Minket a lombik megtanított a türelemre, hiszen mást nem tehet az ember. Bízz Magadba és a kis Embrióba ☺️

Drukkolok nagyon 🤞🙏 lassan kiderül Nálatok is!

okt. 27. 09:12
 14/23 anonim válasza:

Köszönöm

Sose adjátok fel, én sem tettem, és már van egy lombik babám aki 3.ra sikerült.

Most ez a 4.probálkozásunk nem akarom elkiabálni mivel már volt kémiai terhességem, de tegnap is és ma is pozitív a tesztem, szépen erősödik 🤞

okt. 27. 11:30
 15/23 A kérdező kommentje:

Hű de jó! Akkor nagyon halkan de megy a gratula 🥰🥰

Szupi hogy erősödik, az jó jel!

Nekünk az első lombik sikerült, Ő már 4,5 éves. Azóta meg volt 5 sikertelen. De mi sem adjuk fel☺️

okt. 27. 15:27
 16/23 anonim válasza:

Azta gratulálok ☺️

Milyen probléma miatt lombikoztok?

okt. 27. 18:49
 17/23 A kérdező kommentje:

A Férjemnél nagyon alacsony spermaszám van, meg sok a nem mozgó katona..Elvileg minden más rendben van. De ha egyszer sikerült akkor ezután is sikerülni fog ☺️

És Nálatok miért lett lombik?

okt. 27. 21:43
 18/23 anonim válasza:

Barátnőm 2. Lombikbabáját várja, férjének is kevés és lassú, Oat szindromája van.

Melyik központba jártok?

Mi Tapolcára

Nekem pcos-em van, 0 menzesz spontan, diéta es 3 kezelés ellenére sincs, ezáltal peteérésem sincsen.

okt. 28. 12:39
 19/23 A kérdező kommentje:

Budapestre a BMC-be.

De szuper ilyeneket olvasni ☺️ reményt adnak!

Mikor kell vérvételre menned?

okt. 28. 21:29
 20/23 anonim válasza:
Nálunk sajnos nincs vérvétel :( teljesen a tesztekre kell hagyatkozni , Et+9 nap kell mennem, ami most szerda, és csak vizelet teszt lesz 😑
okt. 28. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!