Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Velem van a probléma, miattam...

Velem van a probléma, miattam nem jön össze akkor a baba?

Figyelt kérdés
Barátomat kivizsgálták, adott le sperma mintát és hívták, hogy teljesen rendben van minden. A méretük, gyorsaságuk is megfelel és szépek is a spermiumoknak. Mindketten örülünk ennek, viszont most jövök én és félek mi fog kiderülni. Párom nagyon támogat mindenben szerencsére, de mégis szarul esik hogy nem tudok szülni neki egy kisbabát. Pajzsmirigy alulműködésem van több mint 5 éve, de szedek rá gyógyszert.
okt. 12. 01:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt teljesen mindegy, hiszen ti ketten vagytok a pár. Ha a férjed eredményével gond lett volna, kevésbé szeretnéd őt?

Másrészt nem is biztos, hogy van probléma, lehet csak rossz az időzítés, vagy sok a stressz, bármi. 😊 Ne hergeld magad előre!

okt. 12. 02:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nàlunk kèt èvig nem jott össze.Fèrjemmel minden rendben volt,èn nem mentem dokihoz.Azóta 2 gyerekunk van,5 ès 2 èvesek!🥰Tehàt attol,hogy nehezen jön össze,nem biztos ,hogy baj van veled.
okt. 12. 04:28
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Barátnőmék egy évig próbálkoztak. Ott is a férj ment el elsőként kivizsgálásra, nála is mindent rendben találtak. Aztán jött a barátnőm, aki 30 éves korára még egyszer sem volt ultrahangos vizsgálaton. Ott derült ki, hogy a méhe nem pont úgy áll (fordított) ahogy kellene és ez miatt nem minden póz alkalmas a megtermékenyítésre. Aztán megpróbálták kutya pózban és rögtön sikerült. Egy éves a kislányuk.

Másik eset: férjem unokatestvére és a felesége. Első baba gyorsan összejött, a másodikra viszont hat évet vártak úgy, hogy folyamatosan próbálkoztak. A vizsgálatokon mindent rendben találtak. Szerintem sokan rástresszelnek, annyira akarják, hogy azért sem jön össze nekik.

Ezeket azért írtam, mert sok egészséges nőnél sem jön össze a baba, csak nagy nehezen. Sokszor a psziché is kihatással van rá. Nagyon sok oka lehet még és nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Majd meglátod mit mond az orvos. A legfontosabb, hogy a párod melletted van és együtt fogjátok ezt végigcsinálni. Ma már nagyon jól kezelik a meddőséget, fejlődött az orvostudomány. Szóval csak pozitívan és amíg nincsenek meg az eredmények, addig verd ki a fejedből azt, hogy meddő vagy.

okt. 12. 06:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok, mi is 6 évet vártunk az első gyerkőcre. Mindketten egészségesen, fiatalon, fogalmam sincs, mi okozhatta. Ma már a 4.-en gondolkozunk és semmiféle belenyúlás nem történt… 😊
okt. 12. 12:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugi! Mikor megvolt a férjem vizsgálata én is ezt éreztem. Aztán jöttek az eredmények és nincs gond. Onnantól már azon voltam fennakadva, hogy akkor mégis mi a gond. 😄
okt. 25. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!