Velem van a probléma, miattam nem jön össze akkor a baba?
Egyrészt teljesen mindegy, hiszen ti ketten vagytok a pár. Ha a férjed eredményével gond lett volna, kevésbé szeretnéd őt?
Másrészt nem is biztos, hogy van probléma, lehet csak rossz az időzítés, vagy sok a stressz, bármi. 😊 Ne hergeld magad előre!
Barátnőmék egy évig próbálkoztak. Ott is a férj ment el elsőként kivizsgálásra, nála is mindent rendben találtak. Aztán jött a barátnőm, aki 30 éves korára még egyszer sem volt ultrahangos vizsgálaton. Ott derült ki, hogy a méhe nem pont úgy áll (fordított) ahogy kellene és ez miatt nem minden póz alkalmas a megtermékenyítésre. Aztán megpróbálták kutya pózban és rögtön sikerült. Egy éves a kislányuk.
Másik eset: férjem unokatestvére és a felesége. Első baba gyorsan összejött, a másodikra viszont hat évet vártak úgy, hogy folyamatosan próbálkoztak. A vizsgálatokon mindent rendben találtak. Szerintem sokan rástresszelnek, annyira akarják, hogy azért sem jön össze nekik.
Ezeket azért írtam, mert sok egészséges nőnél sem jön össze a baba, csak nagy nehezen. Sokszor a psziché is kihatással van rá. Nagyon sok oka lehet még és nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Majd meglátod mit mond az orvos. A legfontosabb, hogy a párod melletted van és együtt fogjátok ezt végigcsinálni. Ma már nagyon jól kezelik a meddőséget, fejlődött az orvostudomány. Szóval csak pozitívan és amíg nincsenek meg az eredmények, addig verd ki a fejedből azt, hogy meddő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!