Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet bármilyen jellegű baja...

Lehet bármilyen jellegű baja a pénztárosnak miattam?

Figyelt kérdés
most mamánál vagyok egy másik városban vidéken.Elmentem az egyik kisboltba (területileg kicsi amúgy egy üzlet lánc része) megvenni egy sminkterméket csak elnéztem az árat és azt hittem pont elég pénzem van rá ,de a pénztárnál kiderült ,hogy mégse mikor már kinyomták a blokkot 100ft -al kevesebb volt nálam és mondtam ,hogy akkor nem kérem a terméket (teljesen zavarba hozott a pénz hiány) ,de pénztáros mondta ,hogy nyugodtam vigyem el mivel ennyi pénzért nem szeretne vacakolni a termék vissza vételével ,így eltettem ...de aggódom nem lesz e belőle baja kasszazáráskor az árkülönbség miatt,illetve ,hogy lehetne vissza fizetni észrevétlenül ?

2014. jan. 18. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem 100Ft borravaló biztos van egy nap.
2014. jan. 18. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
valószinüleg ö berakja a 100-ast de sokan nem kérik vissza a 10-20 Ft.ot és abból hamar összejön pluszban a 100-as.
2014. jan. 18. 17:46
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Simán ő beteszi azt a 100-ast a saját pénzéből...
2014. jan. 18. 17:46
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha nagyon zavar, akkor menj vissza és vigyél neki egy 100-ast.
2014. jan. 18. 17:51
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
milyen draga lelkiismeretes ember vagy!!!!! :-) Tobb ilyen kene! :-) Ma zarasnal dol el, valoszinuleg visszatette azt a 100Ft-ot, de ha nem, akkor sem szokott gond lenni ilyen alacsony hianybol. Ha mindenkepp halas akarsz lenni, akkor legkozelebb kerdezd meg a nevet es irj rola par dicsero szot a vasarlok konyvebe. De ne a valos sztirit, csak hogy milyen segitokesz, kedves, stbstb
2014. jan. 18. 18:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Holnap vidd vissza neki azt a 100 forintot és köszönd meg,hogy ilyen rendes volt. Nekem egyszer 5 forint miatt kellett vissza pakolnom pedig mondtam,hogy 2 perc és behozom azt az 5 forintot. Ráadásul a bolt tulaja volt és több éve oda járok,na mindegy.

Én tuti vissza vinném,megköszönném és ennyi. Baja nem lesz ,különben nem mondta volna,hogy vidd el.

2014. jan. 18. 20:43
 7/10 A kérdező kommentje:
holnap nem bírom vissza vinni mert már korán indulunk ,és mire haza értem ma és vissza már be volt zárva
2014. jan. 18. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Ő ajánlotta fel, ezen ne agyalj tovább. Egyszer dolgoztam én is pénztárban, sokan hagytak ott pár forintot mert nem kérték a visszajárót. A sok kicsiből volt, hogy simán összejött 1-2 ezer Ft, na nem egy nap, de időnként felgyűlt. Kb 2-3 hetente kivettük a pluszt és elosztottuk, de nem okozott gondot, ha pl. a vevő 5220 Ft-ot 20 ezressel akart kifizetni de nem volt visszajárónk, de volt nála apróban ötezer egynéhényszáz. Akkor én is azt mondtam, hogy a pár forintot hagyjuk a fenébe de inkább adjon mondjuk 5150-et az 5220 helyett, nekem nem veszteség mert úgyis pici pluszban van a kasszánk, de nagyobb macera felváltani vagy kiadni az összes aprónkat.

Nyugi, ha baja lenne belőle, akkor nem mondja hogy viheted, hanem szépen visszaveszi a terméket.

2014. jan. 19. 03:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Mamádat kérd meg, hogy majd vigyen be egy 100-ast a nevedben :)
2014. jan. 19. 09:13
 10/10 anonim ***** válasza:

nagyon aranyos vagy!

Nyugi nem lesz semmi baja.

2014. jan. 19. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!