Lenne ebből szerintetek bármilyen probléma? Vallást szeretnék váltani
Figyelt kérdés
Katolikus vagyok, az egész családom az. De én vallást szeretnék váltani. Iszlámra. Szerintetek ebből lenne bármilyen probléma a barátaim vagy a családom körében?2013. jan. 9. 15:25
1/7 anonim válasza:
Honnan tudjuk, nem ismerjük a családodat!! (Miért éppen az iszlámra?)
2/7 anonim válasza:
Járhatsz olyan egyháznak a szertartásaira, amilyenre csak akarsz. Elvileg át is térhetsz, DE ha egyszer megkereszteltek, a keresztvizet nem lehet leszedni rólad, tehát katolikus maradsz. A keresztség egy életre szól. A családod és barátaid megértésében pedig ilyen nálunk extrémnek számító vallás esetén ne is reménykedj. De miért akarsz áttérni? Talán háremhölgy akarsz lenni és a katolikus vallás azt nem tolerálja?
3/7 anonim válasza:
mi ez, hogy a keresztvizet e lehet "leszedni". a keresztvíz is csak víz, egy jelképes dolog, nem kötelezi az embert semmire. van hogy az embert a vallásos szülei megkereszteltetik. nincs beleszólása. ez még nem garantálja hogy a szóban forgó ifjú majd ugyanolyan hittel éli le az egész életét.
4/7 anonim válasza:
muszlim hapsihoz akarsz hozzámenni?
5/7 anonim válasza:
Abban hiszel,amiben te akarsz,de jól vigyázz!:A barátok lehet,hogy ezért elég nagy vitákat fognak veled folytatni..
17/L-tapasztalatból mondom,osztálytársam Jehova tanú és sokat bántják(nem ünnepelnek,tiltják a vérátömlesztést..stb.)-én is hülyeségnek tartom,de én érdeklődök,mintsem,hogy elutasítsam.De bele sem mennék ilyenekbe!
6/7 anonim válasza:
Engem is megkereszteltek babaként, de sose imádkoztam például...hiszek Istenben, de nem a katolikus vallás szigorú, betarthatatlan kereteiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!