Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Írjon kérem mindenki (bármilye...

Írjon kérem mindenki (bármilyen véleményt) akinek van egy pici ideje! NINCS Életem! Tippek?

Figyelt kérdés
Szóval 9dikes vagyok, 15 éves, pufi, az új suliban alig vannak barátaim, nem járok el sehova mert félek mindentől (pl. sötéttől)és az iskolán kívül nem járok sehova különórára sem, sem semmi másra. Márpedig véget akarok vetni ennek! Életet akarok! Kérlek segítsetek, hogyan pörgessem fel az életemet!
2009. nov. 22. 00:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ugy latom a pufisag ami igazan zavar, eljarhatnal uszni. Egyreszt egy kicsit lefogysz, ismerosoket szerzel, uszni jo..stb Vagy ha nincs kedved valasszal egy neked tetszo sportot es probalkozz. Akar vivas, vagy amihez kedved van, felkapsz egy bringara, 'oszt neki.

Ha nem fulik a fogad a sporthoz, akkor olvass. Jarj konyvtarba, iratkozz be nyelvtanfolyamra, ahol uj ismerosoket szerzel, kvazi tiszta lappal indulsz elottuk. Ok meg nem 'skatulyaznak be', felszabadultabb lehetsz veluk. Ha akarsz irhatsz privit, most tobb idom nincs

2009. nov. 22. 00:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Abszolut csatlakozom az előttem szolóhoz.

Találj vmi uj elfoglaltságot ,talán először otthonra ha nem akarsz emberek közé menni .egy hobby amiben aprobb sikerélményeid lehetnek.

esetleg Hivd meg a barátaid hétvégén

2009. nov. 22. 02:36
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Tavaly már engem is nagyon zavart, hogy duci vagyok! De végetvetettem ennek! Szerencsére volt akaraterőm! Én a szűzteával fogytam le. Nem sportoltam mellette semmit viszont lényegesen kevesebbet ettem vagy vigyáztem, hogy mit mikor!
2009. nov. 22. 08:03
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először a súlyod az ami zavar,úgy látom.Hát tégy ellene!Figyelj oda,hogy mikor mit és mennyit eszel,s kezdj el sportolni.Javaslom,hogy ne egyedül sportolj,mert nem sok kedve van az embernek.Én kézilabdázni kezdtem el most,és nagyon tetszik,kár,hogy hetente csak egy edzés van:(

Na mindegy,az a lényeg,hogy Te is megtaláld azt a sportot amit igazán szeretsz.Lehet ez futás,úszás,biciklizés,röplabda,kosárlabda,kézilabda,

vízilabda...A lényeg,hogy ilyenkor jól érezd magad,és örülj annak,hogy azt a sportot végzed.

Így az alakodon is meg fog látszódni és a kedved is jobb lesz:)

Ezenkívül szerintem először otthon nyílj ki,csinálj új dolgokat pl.:üvegfesték,gyöngyfűzés,karácsonyi díszek készítése,hímzés,horgolás,kötés.Ezekhez az interneten is sok jó tippet lehet találni:)

Aztán ha otthon kinyíltál,új dolgokat csinálsz és jól érzed magad,akkor ez látszódni fog a kisugárzásodon,s majd barátkoznak veled.DE fontos,hogy Te is nyitott legyél,Te is kezdeményezz,legyél vidám,pozitív,segítőkész.Ha valaki elutasít,és nem társalog Veled ne bánkódj,nem tudja mit veszített vele.

Az a lényeg,hogy BÉKÉBEN LEGYÉL ÖNMAGADDAL,S SZERESD,FOGADD EL ÖNMAGADAT.Ha ez megtörtént,a környezeted észre fogja venni ezt és lesznek barátaid:)

Ha szeretnél beszélgetni még velem,írj privit nyugodtan!

Remélem tudtam segíteni!

14,5/L (én is 9.-es vagyok)

2009. nov. 22. 10:53
 5/17 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK:) Még meg is fogadok pár dolgot:)
2009. nov. 22. 14:42
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
biztosan vannak dolgok, amik érdekelnek :) kezdj el programokat csinálni magadnak, szerezz barátokat, járj el szakkörökre, stb. ... ezt neked kell megoldanod, egyszerűen nyílj ki, nézd meg, mit csinálnak a többiek, legyél közvetlen és érdeklődő, és ha hívnak valahová, ne utasítsd vissza, hanem nézd meg, milyen :)
2009. nov. 22. 16:10
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg nekik hogy te pufi vagy és kész. Nem fogsz változni úgyhogy fogadjanak el úgy ahogy vagy! És minden reggel mond azt hogy Szia!(Andi,Erikavagy bárki..)Pusz pusz!!
2009. nov. 22. 19:52
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a pufisággal nem tudsz megbarátkozni. A legtöbb lánynak egyébként jól áll, a hugom is ducika volt. Nagy akaraterővel lefogyott, de most sem az a csont sovány. És szerintem így szebb is, mintha cérna vékony lenne. Ha fogyni szeretnél, akkor sportolhatnál valamit. Ez azért jó elfoglaltság, mert közben barátokat szerezhetsz. Vagy éppenséggel bevonhatod a barátaidat. A fogyáshoz kell egy diéta is, de ne aggódj, ez nem szörnyű. Mikor a hugim fogyózott, akkor sokkal fincsibb kajákat evett, mint mi :) Nekünk meg folyt a nyálunk XD

Ha nagyon nem tudsz mit kezdeni magaddal, akkor befogadhatnál esetleg egy állatkát. Ők nagyon sok szeretetet és törődést igényelnek, és ami a jó hír, hogy viszonozzák is ezt :)

Értékes ember lehetsz, próbálj nyitni mások felé. Az új suli mindig egy új nehézség, de új lehetőség is! Aknázd ki! Vegyél részt minél több iskolai programon. Nekem mindig azok a barátságaim voltak a legerősebbek, amiket a suliban kötöttem.

Keress magadnak egy jó hobbit, legyél nyitott az új lehetőségekre. Lehet, hogy hosszan fogsz keresgélni, de előbb-utóbb megtalálod azt a dolgot, amiben Te vagy a legjobb!!!

Sok sikert hozzá!

Ha szeretnél még beszélni, akkor nyugodtan írj privit!

2009. nov. 23. 18:58
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyértelmű számomra, hogy fiú vagy lány vagy, de mindegy. A 14 éves csajszi tök jókat mondott. Okos lány. Tényleg olyan dolgokat csinálj, ami után sikerélményed van. Én például fiú létemre szeretek főzőcskézni. 1-2 órát elszórakozok néha a konyhában és utána meg ott van a finom kaja, amit mindenki dícsér. Futni úgy sem fogsz eljárkálni egyedül, viszont néha jók tudnak lenni az egyedüli séták is csöndesebb utcákban. Fedezd fel a környéketek általad még ismeretlen részeit. Sétálni hívhatsz magaddal fiúkat lányokat. Ja és én amikor fogyni akartam, akkor azt csináltam, hogy ahová csak tudtam mindenhová gyalog mentem. Tényleg még élveztem is. Na sok szerencsét. f/21
2009. nov. 23. 23:13
 10/17 anonim ***** válasza:
67%
sztem menj el kineziológushoz, és ő feloldja a félelmeidet és lesz életed
2009. nov. 27. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!