Mennyit adtatok/ illik adni a fogadott szülésznőnek? Bármilyen véleményt várok!
Ha jövő héten kérem fel, nem késtem még el ugye? akkor leszek 36hetes kismami (szerdán)
Kérlek azt is írjátok meg, ti mennyit fizettetek, ill. hogy mely városban (vagy legalább környékén) és hogy mikor kértétek fel a szülésznőtöket!
illetve hogy csak szülés után adtatok vagy máskor is (pl. nst)
Köszönöm!!
egy vidéki városban fogok szülni, az elejétől van fogadott orvosom és nagyon meg vagyok vele elégedve. szülésznőt nem gondoltam, hogy fogadok, de a múlt héten bent voltam a szülészeti osztályon és durva hangnemben utasított ki egy szülésznő. nem a szitu a lényeg, hanem, hogyha csorgó magzatvízzel álltam volna ott, meg sem hallgatott volna és arra gondoltam NEM szívesen szülnék az ő műszakjában.
akkor úgy döntöttem, fogadok szülésznőt is. kaptam ajánlást, az oké.
Pénzt amúgy is adtam volna annak a szülésznőnek is (meg az orvosnak is persze), aki segít szülésnél, de azt nem tudom, hogy a fogadott szülésznőknek mennyit illik adni.
konkrétan fehérvárra, hogy itt azt mondják orvostól függ. Mert minden orvosnak van "kedvenc" szülésznője, akivel szívesen dolgozik együtt. És akkor az orvost kell megkérdezni ki az és őt megfogadni.
De pl nekem mindenki (kórházi munkatársak, védőnő, nála szülő kismamák)azt mondták az én orvosom mellé nem kell mert ő maga csinál mindent így felesleges. Úgyhogy mi nem fogadtunk. Ráadásul császár lett, így pénzkidobás is lett volna.
szia. az első gyereknél nem volt fogadott szülésznőm, csak a doki volt az. most a második babával gondoltam megfogadom azt akivel az elsőt szültem, de pech, mert jan elsejétől abban a korházban ahol én fogok szülni nem lehet szülésznőt fogadni, igy most csak remélem megint szerencsém lesz és ugyannanál a szülésznőnél szülhetek, ha nem hát ez van.
anno kétéve az első babánál nem adtam semmit a szülésznőnek, a nővérekk és a szülésznő is egy egy kicsi csomagot kapott - kávé meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!