Mennyit adtatok/ illik adni a fogadott szülésznőnek? Bármilyen véleményt várok!
Ha jövő héten kérem fel, nem késtem még el ugye? akkor leszek 36hetes kismami (szerdán)
Kérlek azt is írjátok meg, ti mennyit fizettetek, ill. hogy mely városban (vagy legalább környékén) és hogy mikor kértétek fel a szülésznőtöket!
illetve hogy csak szülés után adtatok vagy máskor is (pl. nst)
Köszönöm!!
uaz a véleményem, de azért köszönöm a válaszokat még egyszer mindenkinek!
Tanulságos!
Én Bp-en 30-40 ezreket hallottam mindenkitől, több kórházban is, olyat is hallottam aki kerek perec megkérdezte mennyit szoktak, illik, és azért az is számít valóban hogy mennyi ideig és mit tett érted az illető, utólag is adhatsz többet vagy kevesebbet mint tervezted.
Nekem több kismama véleménye alapján az jött le, hogy ha nagyon zavarna ha kifognál egy rosszkedvű banyát akkor érdemes felfogadni valakit, én azt gondolom nem számít mikor, ha ő el tudja még vállalni. Nekem egy ismerősöm az első kettő szülésénél nem fogadott a harmadiknál úgy alakult hogy igen, és azt mondta azért ég és föld a bánásmód.
Egy dolog az hogy bármikor felhívhatod bármilyen kérdéssel amivel az orvost nem zavarnád vagy cikinek éreznéd vele felhívni, az én fogadott szülésznőm mint természetest mesélt olyanokat hogy szombat késő este azzal hívják fel hogy fáj a hátam... ezt én túlzásnak tartom, csak azt akarom érzékeltetni hogy a felkért szülésznő tényleg készségesen segít előtte is meg közben is és egy hosszabb vajúdásnál nagyon sokat számíthat hogy ott van valaki aki segít, tanácsolja hogy mit hogy csinálj, fogja a kezed ha éppen apuka nincs veled, sőt utána segít a zuhanyzásnál vagy akárminél. Azért gondolj bele hogy legtöbbször egy olyan kiszolgáltatott tanácstalan állapotban van az ember hogy nagyon jól jön valaki aki hozzáértéssel támogat, segít, és az orvos még ha szintén magánra járt hozzá az ember és nagy pénzt fog kapni a szülésért, akkor is legtöbbször csak a végére fut be, a szülésznő szerepe egész más, ha ezek a szempontok fontosak neked akkor mindenképp ajánlatos felkérni.
köszönöm a válaszokat!!
már felkértem és voltunk nst-n is nála.
nagyon szimpi és mondta, bármikor hívjam nyugodtan. rengeteg kérdésemet már meg is válaszolta.
10-20ezer között szoktak adni errefelé, megkérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!