Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Írjon kérem mindenki (bármilye...

Írjon kérem mindenki (bármilyen véleményt) akinek van egy pici ideje! NINCS Életem! Tippek?

Figyelt kérdés
Szóval 9dikes vagyok, 15 éves, pufi, az új suliban alig vannak barátaim, nem járok el sehova mert félek mindentől (pl. sötéttől)és az iskolán kívül nem járok sehova különórára sem, sem semmi másra. Márpedig véget akarok vetni ennek! Életet akarok! Kérlek segítsetek, hogyan pörgessem fel az életemet!
2009. nov. 22. 00:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nézz meg az MTV-n egypár MADE című műsort,sokat tanulhatsz és rengeteg ötletet adnak
2009. nov. 30. 21:13
 12/17 bumbi02 ***** válasza:
a többiekhez csatlakozom én is, elöször keress más elfoglaltságokat sulin kivül... igazából h ha találsz vmi neked valót, abból önbizalmat merithetsz hogy "lám csak, milyen jó vagyok ebben" és többiek is értékelhetik h ha értez vmihez..meg különorákon is ismerkedhetsz.. 11.es vagyok emléxem a 9.es évemre és igen, hasonló volt mint neked... 9ben én is nehezen illeszkedtem be most már egész jól elvagyok:) hajrá:)
2009. nov. 30. 23:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Jó lenne, ha tudnánk, fiú vagy-e, vagy lány?

Mindig duci voltál, vagy csak mostanában eszel többet?

Amikor eszel, vigasztalod magad az evéssel, vagy védtelennek érzed magadat, azért növelsz rétegeket magad köré? Érdemes lenne azonosítani azokat az érzelmeket, amik benned keletkeznek. Félelmeid vannak, az kiderült. Attól félsz, hogy elutasítanak téged? Vagy attól, hogy a felsőbb iskolában nem tudsz jól teljesíteni? Vagy attól, hogy lassan felnőtt leszel, és felelősséget kell vállalni?

Lehet, hogy nehéz neked felismerni, hogy milyen érzelmek zajlanak benned. Az elfoglaltság iskola után valóban jó lehet. A kérdés az, tudod-e, miben vagy jó? Ha vannak sikereid, abból önbizalmat, erőt nyerhetsz.

2009. dec. 1. 12:29
 14/17 anonim válasza:

ismerős a történet :) neaggódj, lesz életed csak tenni kell érte. a legjobb szerintem ha eljársz gyúrni! konditermelbe mindig jóarc emberek vannak szinte mindenhol. és fél év alatt pár zsírégetővel le tudsz fogyni kellőképpen és 1-2 év alatt pedig nagyon szép szálkás izomzatot ki tudsz alakítani, amig már tetszik a csajoknak is, ami előny, aztán becsajozol leteszed a jogsit szerzel valami gurulót, elvégzed az iskolákat keresel egy munkát családot alapitasz stb..persze ez nagyon szép meg leírva egyszerű de addig még sokmindent meg kell tenned hogy egy ehez hasonlo dolog összejöjjön. de sok sikert kívánok hozzá. én ugyanigy voltam mint te. most leszek 19 éves. barátnőmnek karácsonykor megkérem a kezét, jövőre keresek valami melót, aztán ki tudja mit hoz még az élet. de 15 évesen semmiféleképp ne keseredj el és semmi szakemberhez nem kell fordulnod!ebben biztos vagyok. a legjobb tipp a gyúrás, nemcsak mert jól nézel majd ki tőle hanem nagyon meg lehet szeretni ezt a sportot és kikapcsolódásnak sem utolsó!

sok sikert, üdv.! F19

2009. dec. 1. 21:56
 15/17 A kérdező kommentje:
köszi és lány vagyok de megfogadok mindent:):P
2009. dec. 5. 15:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is kilencedikes vagyok. és 14/L nekem nincsenek ilyen problémáim, de írok, hátha tudok segíteni pár sorral.

Ha félsz a sötéttől, akkor ne éjszakai programokon törd a fejed, hanem délutánra tervezz. Az tényleg rossz, ha nem jársz semmilyen más közösségbe.. nem lep meg, hogy így érzel. Ha ennek véget akarsz vetni, tenned kell ellene, ez ilyen egyszerű.

Sportolj, olvass, művelődj, zenélj, barátkozz... Olyan sok lehetőség van mindenre.

Mellesleg tudd, hogy mire vágysz. Mit vársz az élettől jelenleg, ami ennyire hiányzik neked belőle?

ismerkedj először az osztályon belül, legyél nyitott... :)

Kommunikálj másokkal! :D

Pl. ha érdekelnek téged a filmek, akkor keress az osztályodban olyan embereket, akiket szintén hasonlóan érint a téma. Szervezzetek közös programokat, pl. mozi.. utána egyre jobban megismerhetitek egymást, egymás életét, személyiségét, és baráti kapcsolatot alakíthatsz ki...

Ha zavar a testalkatod, akkor változtass rajta. Én sem vagyok vékony, de duci se, pont olyan átlagos. De így is sokat panaszkodom az alakomra. Mondjuk én ovis korom óta sportolok is rendszeresen... és próbálok helyesen táplálkozni.

2010. jan. 2. 01:02
 17/17 anonim válasza:
Ha szeretesz sprotolni,akkor válasz magadnak valamilyen sportot pl:.úszás,röpi,vívás...satöbbi...de ha nem vagy nagyon sportos ott a több fajta tánc én a táncért vagyok oda.vagy erobicozz.szurkolok,hogy sikerüljön=)
2010. jan. 2. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!