Véleményt szeretnék?!
Figyelt kérdés
13 eves lany vagyok es szerintetek is kicsi vagyok még egy buliba...nem nagy buli csak éppen itt a szomszéd városban és tök egyszerű buli nem djvel hanem régi számokkal...alig vártam hogy legyen vége a félévnek és végre elmenjek kikapcsolódni de a szüleim folyton azzal vannak hogy kicsi vagyok de elso tanulo lettem ás már szeretnék egy kicsit ellazulni ez bűn...szerintetek elmehetek?2011. jan. 25. 21:43
1/12 anonim válasza:
Ha vigyázol magadra akkor miért ne? Persze óránként fel kéne hívnod, h jól vagy-e^^
2/12 anonim válasza:
13 évesen én sem engednélek el.Nem bűn ha ki akarsz kapcsolódni,de ahhoz még gyerek vagy hogy éjszakáz.Ne haragudj nem akarlak megbántani.
3/12 A kérdező kommentje:
de tök kicsi buli...az összes osztálytársam ott lesz és sok sok ismerős
2011. jan. 25. 21:48
4/12 anonim válasza:
Engem csak a noveremmel engedtek el ejfelig elvittek es jottek ertunk.
5/12 anonim válasza:
Az még elfogadhatóbb hogy a nővéred ott volt.Attól még nem leszel kevesebb ha 13 évesen nem jársz bulizni,még ha az osztálytársaid ott is lesznek.
6/12 napietus válasza:
én nem engednélek el. másik városba kell utaznod, hogy mész el, hogy mész haza, akármi történhet Veled. a bulizással szerintem ráérsz még, hidd el, nem maradsz le semmiről. még meg is fogod unni...ha a felét hallottad volna, hogy beszélnek az ilyen éjszakázós tini kiscsajokról a "felnőtt" 18 körüli fiúk a hátuk mögött, mint amit én hallottam (fősuli alatt dolgoztam vendéglátásban), azt hiszem lesülne a bőr...
7/12 anonim válasza:
Biztos, hogy nem engednélek el. 30/N
8/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy 13 évesen elengednélek. Talán két év múlva. Ha egy helyben tartott 10-15 fős házi buliról lenne szó, az más, de ez egy másik városban van. Ráadásul azt írod, kicsi buli. Meg hogy ott lesz minden osztálytársad és egy pár ismerős. Nos nem tudom most mennyien vagytok egy osztályban, de mi 35-en voltunk, plusz még a pár ismerősöd, akkor kb 40 körüli létszám lesz. Ez nem éppen kicsi buli.
9/12 anonim válasza:
A lányom 15 lesz a nyáron. 8. még csak 8. osztályos mert év vesztes. Még őt sem engedtem el ilyen bulikba. Persze elmegy az osztálytársa szülinapjára, meg moziba hétvégén, koripálya stb. De azt hiszem, hogy a buli az még szerintem is korai neked!? Akármilyen ici-pici buliról is van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!