Székrekedésemre mit ehetek vagy ihatok? Probléma az h szoptatok és babomal se akarok küzdeni h hasfájos legyen miattam.
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 11:14
1/6 anonim válasza:
Hát rostot ne egyél az biztos (müzlik, rostos dolgok kilőve). Ha szeretnél eredményt is látni akkor én a szilva tejtermék kombot ajánlanám a gyors eredmény érdekében és mellé természetesen folyadékpótlás ;)
2/6 anonim válasza:
hát mondtam volna, hogy igyál egy deci fekete kávét üresen, de a babának nem kéne koffein, úgyhogy marad a szilvapüré/házi szilvalekvár/szilvás joghurtos turmix...de ha kicsit komolyabb a székrekedés kérj a patikustól vagy a védőnődtől tanácsot....
és mától minden nap egyél meg min 4-5 barackot, almát, vagy egyéb gyümölcsöt ;)
4/6 anonim válasza:
Búzadara, gyógynövényboltokban kapható, napi egy kanállal kell belekeverni az ételbe vagy italba.
5/6 anonim válasza:
búzadara a teszkóban is kapható ;) sőt búzaKORPA is, amire gondoltál ;)
6/6 anonim válasza:
Lenmag.Napi 3x 1 evőkanállal sok folyadékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!