Napközben bármit ehetek, de hajnalban hasmenésem lesz? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Napközben bármit eszem, semmi sem vált ki reakciót, hajnalban mégis arra kelek, hogy mennem kell a wc-re.
Mi lehet ez, hogy ilyen későn jön meg a hatása?
2011. szept. 25. 13:53
1/12 anonim válasza:
Nem szorongsz, stresszelsz vagy valami?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem, semmin.
2011. szept. 25. 14:21
3/12 anonim válasza:
Jajj, te nem ez a kérdező vagy??????: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-fertoz..
4/12 A kérdező kommentje:
De bizony :)
2011. szept. 25. 15:13
5/12 anonim válasza:
én meg az a válaszoló vagyok, akivel beszélgetni szoktál! :DDDDD Nézegettem a kérdéseket és akkor kiszúrta a szemem ez a kérdés. XXD
6/12 A kérdező kommentje:
Én meg gyorsan megnéztem a %-okat és mindkét kérdésnél, és rájöttem, hogy te vagy :D
2011. szept. 26. 21:26
7/12 anonim válasza:
XXD Mi mindig "összefutunk". :P
8/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy sok a gyomorsavam?
Mostanában sokat böfögök,de nem érzek rossz ízt a számban,se azt, hogy fájna a gyomrom.
2011. szept. 29. 20:55
9/12 A kérdező kommentje:
Vagyis a számban érzek kesernyés ízt, de nem a torkomban.
2011. szept. 29. 21:55
10/12 anonim válasza:
Ugyanígy voltam az elmult 2 hétban, akárcsak Te. Végiggondoltam, mi lehet az, amit csak este eszek? Rájöttem, a kefírem volt az. Tegnap elhagytam, mára nem kellett kelnem. Nem hiszem, hogy a kefírben lett volna a hiba. Inkább az lehetett, hogy minden nap nem ehetünk csirkét sem. Változtatni kell az étrenden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!