Összeesett petezsák?
Ha tényleg összeesett a petezsák, akkor ezt el kell engedni.
Mikor volt az utolsó menstruációd?
De a leírásból feltételezhető, hogy kb 5 hetesnek kéne lenned. Ahhoz meg nagy alacsony a hcg, de a mai vérvétel mindent eldönt.
én kb esélyt nem látok rá.
Nekem volt üres petezsákos terhességem. Első uh-n még szabályos volt, 1 hét múlva összeesett. Akkor egyből írtak is ki műtétre, mert "egy összeesett petezsák nem fog fejlődni".
Nincs. 1500 feletti hcg esetén látható petezsák, ha az valóban az, amit a doki látott, akkor már csökkenőben van a hcg-d.
Ha nem túl jó uh-s, akkor még elképzelhető, hogy az a valami nem petezsák volt.
reggel 7re kellett bemennem éhgyomorra. 11fele csináltak egy uh-t az ambulancián, ami még egyszer alátámasztja, hogy nem él a terhesség.
Utána vittek fel osztályra. Kaptam egy ágyat és át kellett öltöznöm a műtéthez.
1kor került rám a sor. (Addig nem ehettem, ihattam)
Kaptam egy altató injekciót. Kb 20 perc volt a műtét, semmit nem éreztem.
felkeltettek, visszatoltak a szobába. Kellett 2 órát aludnom. Utána enni, inni, majd ha minden oké, akkor akkor mehettem volna haza. De a drága orvos inkább kávézgatott, pletykált, a zárómat nem írta meg, így este 7ig várhattam.
2#
6!
A nővérpulttal szembe szobában voltam és órákon át hallgattam a szerelmi életét. Hidd el, ha dolgozott volna, nem akadtam volna ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!