Hogyan jutok igazoláshoz?

Figyelt kérdés
Endo és adenomiózisom van de csak uh leletem van róla. Ezek tartós betegségnek számítanak és a csok és babaváró hitel miatt is szűkségem lenne valami normàlisabb igazolásra gondolom, amin kódokkal együtt szerepel. Csak akkor mikor az uhn kiderült ezt még nem tudtam és így nem kértem. Hogyan kérjek most utólag? Csak állami kórházból lehet? Vagy magán orvosét is elfogadják ( prof dr Koppán Miklós) köszönöm

aug. 20. 12:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nagyon nehez ilyen igazolast elerni.. es ahogy irtad 4 lombikod lett.. 5 kell.. szeritnem egy mezei nogyogyasz velemenye nem is eleg. Egyebkent be kell menni a bankba ahol adtak a hitelt es a tamogatast es ott erdeklodni.
aug. 20. 16:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt endom, lombik előtt nagy hasi műtéttel eltávolították oldották az összenövéseket, Három hónap múlva első lombik nem sikerült . De a második igen .Azóta sem újult ki az endo.
aug. 20. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!