A családi adókedvezmény érvényesítéséhez szükséges orvosi igazoláshoz honnan tudok valamiféle sablont szerezni?
A magzati adókedvezmény azért nem újdonság. A fiam 9 éves lesz, de akkor is volt. Nekem a doki arra az igazolás című nyomtatványra írta (kézzel és nagyon rondán) amire azt az igazolást szokták írni, hogy "XY rendelésemen meg jelent"
Emlékeim szerint annyi volt ráírva, hogy mikor töltöttem be a 13. terhességi hetet, illetve a szülés várható ideje, valamint, hogy ezt kérésemre adó célból állította ki.
"Az orvosi igazolást a nyilatkozathoz nem kell csatolni, de 5 évig meg kell őrizni."
3. lapon találtam.
Anno nekem nem volt igazolásom (2011-ben), mert nem adott a doki. Kitöltöttem ezt a papírt és beküldtem. Nem kértek igazolást azóta sem. A könyvelőnk azt mondta, ha utólag valaki számon kéri, ott a kismama könyv, abban benne volt a szülés várható ideje, orvosi pecsét, és azóta megvan a lányom is, tehát van születési anyakönyvi kivonata is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!