Az OEP idén, a 2012-es évben is kipostázza majd a családi adókedvezmény igényléséhez szükséges nyomtatványt?
Sziasztok! Jelenleg GYED-en vagyok a kisfiammal, várjuk a második babánkat. Így már egy gyerek és egy magzat után szeretném igénybe venni a családi adókedvezményt. (max. gyedet kapok).
A nyomtatványokat tavaly kipostázta az OEP, idén viszont még nem érkezett meg a levél. Az OEP honlapján sem található még meg a 2012-es nyomtatvány. Hívtam őket telefonon, nem veszik fel.
Az apeh honlapjáról letölthető ugyan a papír, de az már tavaly is más volt, mint az, amit az OEP kipostázott a kismamáknak. Ezért nem szeretném azt kitölteni és feladni nekik postán.
Mikorra várható a levél? Tud valaki valamit? Szeretném, ha már erre a hónapra vonatkozóan is érvényesíteni tudnám az adókedvezményt.
nem a nyomtatvány mindnekinek magának kell letölteni!
ha gondolod megkeresem a linket neked!
Szia!
Én ezt találtam az Apeh honlapján, de azt hittem, hogy az OEP ugyanúgy módosítani fog rajta, mint tavaly. (pl. munkáltató megnevezés helyett "kifizető" meg hasonlók)
Akkor ezt töltsem ki és küldjem el az OEP-nek?
Na, végre felvették a telefont az OEP-nél.
Szóval leírom, hátha segítek ezzel másoknak is.
Az OEP honlapján fent van a tavalyi, 2011-es családi adókedvezményes nyomtatvány, ugyanazt kell beküldenünk idén is, ne zavarjon minket, hogy 2011 van rajta 2012 helyett. (maga a hölgy mondta a telefonban)
Az APEH honlapján lévő nyomtatvány azért nem jó, mert az azokra vonatkozik, akiknek nem az OEP a kifizetőjük, hanem a munkahelyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!