Annyira nem értem ezt, miért ilyen feltétel rendszer van?
Első vagyok
Azért vagyunk mi külön bejelentve, mert nem akartam vidéki kórházban szülni, meg a helyi védőnővel nagyon nem vagyunk megelégedve, na meg külön gyermekorvos sincs! :( Így inkább visszük Pestre ha menni kell védőnőhöz, vagy oltásra, vagy dokihoz. Szerencsére nem beteges gyerek! :D
Nem tudom, hogy miért van így, de én most nyilatkoztam újból az adókedvezmény igénybevételéről és azt x-eltem be, hogy nincs élettársam, mert a múltkori alkalommal közölte a gazdaságis, hogy apuka nem veheti igénybe (ha apasági van se) mert élettársak vagyunk nem házastársak (tökmindegy hova vagyunk bejelentve) és a pici még nem született meg. Megjegyzem, hogy ennek a kitöltési útmutató és a nyilatkozat logikája is nyílegyenest ellent mond, de megszoktam már, hogy hülyékkel nem vitatkozom, mert a végén lesüllyedek a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Így én a könnyebbik utat választottam és hazudtam.
UTOLSÓ!
2012-től élettársak is igénybevehetik!!!! ez 100!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!