(Annyit leszögeznék az elején hogy babát szeretnénk a párommal) Egy olyan “problémám” lenne hogy kb 1 hónapja (+- pár nap) elkaptam egy vírust és vastagbélgyulladásom lett róla…azóta már szépen gyógyult nem fájt a hasam ettem normális ételeket stb?
Most viszont a menstruálcióm ideje lenne (Még nem jött meg késik már 3 napja) és érzek enyhe szúró érzéseket ott ahol akkor fájt amikor beteg voltam
Szerintettek ez a kettő összefügghet? Érezhetem a szúró érzést a vastagbelemben a menstruálcióm miatt? Vagy menjek vissza a dokihoz?
Vagy előbb teszteljek? Mit ajánlotok?
Menstruáció, l-nélkül.
Ha késik, nekem értelemszerű lenne a teszt.
...de hogy minden kérdésnél elírod...🤣😂
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1275..
Cuki, mikor valaki egy anonim oldalon sem képes belátni, hogy elqrt valamit. Érett, anyaszerepre készülő felnőtt nő hozzáállására vall.
Egyébként ennyi az életetek mi? Itt tudjátok magatokat csak kiélni…szomorú
Remélem azért nem haltok bele abba az egy betűbe 😏
Mondjuk arra véletlenül se gondoljatok hogy a telefon javít ki…egyszerűbb inkább egyből azt is bele kavarni hogy érett vagyok-e gyermeket vállalni 👏🏻
Ha nem 10 évesek vagytok akkor ez már ciki remélem tisztában vagytok vele 🙃megértem egyszer valaki felhívja rá a figyelmem na de az hogy végig egymást utánozzátok és 50x leírjátok ugyan azt 😂nem unalmas amúgy mindig másokat “bántani”/kritizálni? Nincs jobb dolgotok? Mondjuk mehetnétek dolgozni vagy valamiiii
Hátha akkor elfoglaltabbak lennétek 🤣
Kérdező, ha kihisztizted magad, akkor írd le ötvenszer, hogy MENSTRUÁCIÓ. Az majd segít lenyugodni.
Peeersze, a telefon javít ki egy _nem létező_ szóra. 🤦♀️ Mesélj még, kérlek.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!