Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nem erősödő tesztek hány...

Nem erősödő tesztek hány napon keresztül? Kérdés lent.

Figyelt kérdés
Progit kell szednem pozitív teszttől, de elég halvány, nem erősödik, meddig szedjem?
2024. aug. 2. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Mióta pozitív?

Milyen teszttel tesztelsz? (Márka, érzékenység)

Esetleg fotód nincs róluk?

Szerintem addig szedd, míg a doki nem mondja, hogy ne szedd!

(Ha vérzel, akkor egyből mennék dokihoz, de ebben az esetben lehet amúgy sem feltétlenül várnék a 6-7. hétig az első dokilátogatással)

2024. aug. 2. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Én inkább szedném, amíg az orvos mást nem mond. Ezen ne múljon.
2024. aug. 3. 21:56
 3/8 A kérdező kommentje:

10. Dpo óta nézem, X-epil, 3 percen belül elég halvány, 10 percen körül kezd sötét lenni. Félek kémiai.

[link]

2024. aug. 3. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kèmiai erősödő tesztnél is lehet, de a kép alapjàn én mèg nem aggódnék.

Először is, 2-3 nap alatt kell duplázódni a hcg-nek az elején, tehát 3 egymás utáni napon nem kell nagy csodát várni az erősödéstől!

Másszor pedig az X-Epilre sokan panaszkodnak (köztük én is 🙃), hogy rosszul erősödik, ráadásul elég soká is lesz szép erős a csík. A legtöbb fajtája 25-ös, és az ugyanilyen érzékenységű tesztek között sem kiemelkedő, engem legalábbis nemhogy megnyugtatott volna, általában a frászt hozta rám...

Ez egyelőre egyértelműen szép pozi, abba kellened hagyni a tesztelgetést, max. akkor aggódni, ha valami szokatlant tapasztalsz (vérzés, erős görcsök stb.), mivel missed ab esetén úgysem rögtön halványodik a teszt, szóval valöszínűleg nem a tesztelésből fogsz rájönni (tapasztaltam sajnos 😞).

Ha pedig mégis követni akarod az erősödést, akkor Facelle vagy Predictor Early tesztet javaslok kétnaponta (!), a gyakori népével együtt 😀

Vagy esetleg vérvételt, ha megoldható...

Próbálj most megnyugodni, szurkolok nektek!

2024. aug. 4. 06:37
 5/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma van a nem várt napja. Lehet felhívom az orvost. :)

X-epil tényleg nehezen erősödik.

[link]

2024. aug. 6. 06:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez eddig tankönyvi, a CB 2-3 hét is teljesen reális. :)

Ráérsz még hívni a dokit, bár te tudod, hogy nennyivel előtte érdemes hozzá időpontot kérni.

Boldog babavárást! :)

2024. aug. 6. 06:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Most 1,5 hónapot szabin voltak, biztos tele vannak. 🙈
2024. aug. 6. 06:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezek jól néznek ki. Doki biztos megmondja mikor érdemes menned.
2024. aug. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!