Volt aki depresszióba esett, mert éveken keresztül nem sikerült a baba? Mikor vette észre és milyen tünetek alapján?
Hát nehéz erre válaszolni szerintem. A hivatalos definíciója alapján én pl nem vagyok depressziós. De vannak hullámvölgyeim, k.va nehéz és sokszor egyik hullám követi a másikat. Ez természetes. De nem vagyok napokig, hetekig lehangolt.
Esetleg azt gyanítod hogy te az vagy?
Ha gondolod szívesen olvasom a soraidat róla. Nekem is könnyebb egy picit ha elmesélhetem. :)
Így vagyok én is. Mindenbe próbálom bele képzelni a háthát. Minden kis "hülyeséget" értem ezalatt vitamint, porokat, teákat, ovu teszt, hőmérő, méhpempő stb, mindent kipróbáltunk amit olvastam/hallottam.
Ha látok egy cuki baba ruhát olcsón, akkor megveszem, gondolva hogy ha jön akkor úgy is jó lesz. Illetve én is féltékeny vagyok minden körülöttem lévő, terhes/kisbabásra.
Kezdek begolyózni.
Én is féltékeny vagyok... bár nem mindig, igyekszem nagyon kontrollálni ezt mert már megőrültem volna ha nem.. de pl. gyerekes ismerősökhöz semmi pénzért nem mennék. Azt viszont szeretem látni ha valakinek sikerül, meg a baba videókat :333 ( egy ismerősömnek a babája nem zavar , a többi igen :D )
Hát mert beültetésre várunk, ahhoz kellett negatív citológia, ahhoz pedig műtét, utána meg a férjem eredménye is rossz lett neki antibiotikumot kell szednie... szóval január óta nem próbálkoztunk... Lassan begolyózom :I
És az a legelszomorítóbb amúgy hogy hiába keresgélek neten valami segítséget mindenhol csak 15e ft / órabért állnának szóba velem.. hát nem. Nem tudom megfizetni.. És mindenhol ennyi sajnos..
Egyébként szerintem nem depresszió csak szomorúság és csalódottság ami teljesen természetes.
Persze lehet ettől még komolyan kell venni szerintem illetve nem lesz kevésbé jelentőségteljes amit átélünk de én azért örülök hogy még bírom. Olvastam itt olyat aki öngyilkos akart lenni, annyira gyereket akart :( Mi azért idáig ne jussunk el :)
Kérdző, 2. ti hogy vagytok? Voltatok kivizsgáláson?
E.
Mi most inszemezünk.
Még lombikról egyenlőre nem esett szó. Remélem nem is jutunk el addig.
Egyébként van amikor ezek az érzéseim csökkennek. Pete érés körül meg a nemvárt előtt/közben nagyon le tud veri ez a téma. De nem feltétlenül egész hónapra hat ki. Ti is így vagytok ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!