Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Udv 18 eves lany vagyok. Az...

Udv 18 eves lany vagyok. Az ambulans lapomom Kp. Tág vag. Tk. : ép portiohám, kevés vérzés a méhszájon keresztül. Portio normál nagy uterus afv. -ben. Em:7mm, normal adnexumok?

Figyelt kérdés
Azt szeretnem meg tudni hogy ezek pontosan mit jelentenek? Foleg a Em:7mm?

2018. júl. 3. 22:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18%
Terhes vagy.
2018. júl. 3. 22:15
 2/14 A kérdező kommentje:
En is erre gyanakodtam azonban 1jetol verzem elegge erosen darabosan. Mara kezd el mulni de most viszont a hasam faj nagyon!!! Illetve HSG vizsgalatra kuld az orvosom mert arra gyanakszik hogy meddo vagyok ugyan is 4es fel eve szeretnenk babat parommal de nem jon ossze..tanacstalan es elkeseredett vagyok..Koszonom a valaszodat!
2018. júl. 3. 22:18
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
18 evesen, 4 es fel eve szeretnel gyereket?! Mi van???
2018. júl. 3. 22:19
 4/14 anonim ***** válasza:
98%
Mi lenne. Unatkozik.😜
2018. júl. 3. 22:24
 5/14 anonim ***** válasza:
98%

Közepesen tág vagina(vagyis normális)

ép hámmal fedett méhszáj(vagyis nincs fertőzés)

méhszáj normál

nagy méh normál helyzetű

méhnyálkahártya:7mm

normál petefészkek

2018. júl. 3. 22:31
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen ezt irni szerettem volna hogy 18evesen meddoseggel allok lehet szemben igy is a lelki allapotom elegge ki van aki ilyen rosszindulatu az legyenszives ne kommentelni!!!
2018. júl. 3. 22:45
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
Tiszta szerencse lenne, ha meddo lennel, mert akkor legalabb biztosan nem szaporodnal. Tudod eleg idiota van mar a vilagon, nem kell plusz 6-8 purdet meg beleszulni.
2018. júl. 3. 22:48
 8/14 anonim ***** válasza:
97%
Semmi terhességre utaló nincs a leletben. Vérzel, 7 mm a méhnyálkahártya...nem vagy terhes.
2018. júl. 3. 22:49
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
Tenyleg elkestel... Felenk sok ciganylany mar a 2. gyereket tologatja ennyi idosen👍😸😝
2018. júl. 3. 22:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen 4 es fel eve szeretnek gyereket! Es tudod egy nonek ennel nagyobb fajdalom nem kell hogy nem jon ossze!!! Igen 14eves korom ota elek parommal mert anyam kidobott az utcara mert pr*sti lett kepzeljetek el!!! Es ha o nincs ki tudja en hol tartok!!! Egy normalis 18eves lany vagyok es a shell kuton dolgozom illetve eretsegimet most fejezem be!! Mirol is beszelunk????
2018. júl. 3. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!