Udv 18 eves lany vagyok. Az ambulans lapomom Kp. Tág vag. Tk. : ép portiohám, kevés vérzés a méhszájon keresztül. Portio normál nagy uterus afv. -ben. Em:7mm, normal adnexumok?
Figyelt kérdés
Azt szeretnem meg tudni hogy ezek pontosan mit jelentenek? Foleg a Em:7mm?2018. júl. 3. 22:08
11/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen hogy egy sima lerdest tettem fel.. De ez magyarorszag hogy ne szaporodjunk stb. Koszonom a jo indulatu kommenteket!! Kicsit gondolkozzunk emberek.. Es koszonom akik normalis emberi modon tudtak valaszolni nekem!
2018. júl. 3. 22:52
12/14 anonim válasza:
Eleg szomoru... 14 evesen pasiztal? Egyutt eltel mar hapsival? Babaznod kellett volna.
A priviket hanyagold. Ide irkalj.
13/14 anonim válasza:
Komoly problemak vannak veled es a legnagyobb baj hogy ezt nem ismered fel es a tetejeben meg gyereket is akarsz szulni. Remelem egy par evig nem jon ossze a baba mig helyre teszed az eleted.
Lehet durvanak es gonosznak tunik amit irtam de egyaltalan nem bantasbol irtam.
Tanacsom az hogy fordulj egy pszihologushoz, mert szerintem sokat tudna segiteni neked.
14/14 anonim válasza:
Az érettségi nem fizet ám havi 150 rongyot,annyi kell kb egy pici babához meg a többihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!