Néha azt érzem , irigy vagyok, vagy nem is tudom. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék ítélkezést kapni.....szóval 4 évig lombikoztunk,mire megfogant a kislányom. Ez alatt az idő alatt körülöttünk sorra születtek a babák és hát nagyon nehéz volt lelkileg, hogy mindenki pikk-pakk teherbe esett , nekem pedig évek óta nem sikerül. Sokszor bevallom irigy voltam és csak megjàtszottam, hogy örülök. Aztán 4 év után idén év elején megszületett a csoda babánk. És valahogy még mindig bennem van az, hogy (bár több gyerekünk nem lehet) nem tudok maximálisan örülni,ha valaki a környezetemben babát vár. Megint előjön az az érzés, hogy na, neki milyen könnyen jött, én meg mennyit szenvedtem. Nem tudom, ez normális -e és nem is vagyok erre büszke, de így érzek. Van köztetek hasonló cipőben járó?2024. jún. 27. 07:28
11/12 anonim válasza:
Szia! En megertem. Annyi erzelemmel jar ez az egesz tortura. En is kiborulok, hogy masok (“akiknek nem tudom mennyire megy konnyen”) egy hetvege alatt teherbe esnek. En most annyira negativ hullamban erzem magam 5 ev utan hogy ugy megyek lombikra, hogy semmi kedvem az egeszhez. Mar most megmondom, hogy semmi ertelme nem lesz :) Foloseges idotoltesnek latom. Eleg erosen megerett bennem a gondolat, hogy jobb lesz ez gyerek nelkul. Mehet a lepontozas azt is lesz****. :)
12/12 anonim válasza:
Abszolút megértelek. Nekem is nehéz. Mindenki körülöttem mondogatja, hogy milyen komoly nőgyogyi baja van, majd 2 hónap próbálkozás után teherbeesik. Én meg örüljek a boldogságának. Örülök, de közben szörnyen szomorú is vagyok. Egy nő talán sose tudja ezt feldolgozni, ha nem lehet gyermeke, vagy csak eszméletlen nehézségek árán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!