Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ez a teszt sor szerintetek se...

Ez a teszt sor szerintetek se ad bizakodásra okot?

Figyelt kérdés

Már késik. 2 naponta teszteltem hajnalban. :( Sajnos nem elég erősek sőt az utolsó mintha gyengébb is lenne :(

Van akinek hasonló tesztekkel jó vége lett? Még nem tudom teljesen elengedni a dolgot.

[link]

2024. jún. 13. 06:28
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

[link]

👆 erre is képes.

Mondom, én remélem, hogy neki csak lassabban indul be a hcg, de nálam egyértelműen kémiai volt minden alkalommal az ilyen lassú emelkedés. Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Engem is biztattak, hogy biztos minden oké ilyen tesztek mellett, de az önámítás mellett azérr igyekeztem a realitások talaján maradni. Mégegyszer mondom, Miss lepontozó (hiszen szerinted az alaptalan reménykeltés hasznosabb válasz, mint a tapasztalatok megosztása, mikor véleményt kért a kérdező), hogy arról beszélek, amit én tapasztaltam közel 10 alkalommal (láttam elég kémiais tesztet). Kivételek biztos vannak, de annak idején a neten kerestem jó néhány ilyen tesztsort, hogy lássam mik a kilátások, és kb 90 százalékban nem volt pozitív kimenetele. Azért is mondtam neki, hogy még egy tesztet még érdemes megnézni, mert már addigra tényleg illene rendes erősségű csíknak lennie.

2024. jún. 13. 22:13
 22/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én nem pontozok. Nem fogok már tesztelni, ha mennie kell úgyis menni fog, júliusba meg majd a doki úgyis látja ha mégis van valami vagy ha műteni kell. A férjemnek is megmutattam szerinte erősödött ez rendesen, de nyilván ő nem látott még erős tesztet ebből. Mindegy igazából már. Egy picit még szeretnék hinni szóval nem olvasgatom tovább itt a válaszokat, de ha addig megmarad nyilván nem túl nagy reményekkel megyek uhra..

Köszi a sok választ. Írok majd a végkifejlettről.

2024. jún. 14. 05:56
 23/52 anonim ***** válasza:
25%
Én csak azt nem értem hogy ezek a hisztis helyett nem lenne egyszerübb elmenni vérvételre? 2 vérvétel 2 nap különbséggel igen határozott választ adna!
2024. jún. 14. 06:01
 24/52 A kérdező kommentje:
Mivel van egy kisfiam, helyben nincs vérvétel, autónk egy van, amivel a férjem dolgozni jár, szóval sajnos nem. Nem egyszerűbb kicsi gyerekkel 2 naponta vérvételre menni. Ráadásul nem a megoldást vártam innen, hanem csak némi irány mutatást és megerősítést, hogy hogyan gondolkodjak a dologról.
2024. jún. 14. 06:22
 25/52 anonim ***** válasza:
80%
24# ki hisztizik itt ? Szerintem senki....
2024. jún. 14. 08:14
 26/52 A kérdező kommentje:
No. Kértem időpontot jövőhét péntekre egy orvoshoz. Ha addig nem jön meg petezsákot már kéne látnia ha rendben haladnak a dolgok.
2024. jún. 14. 09:25
 27/52 A kérdező kommentje:

A ma reggeli ilyen lett. Talán mégis van remény.

[link]

2024. jún. 16. 06:35
 28/52 anonim ***** válasza:
20%
Kb 8nap késésnél én nem lennék nyugodt ezzel a tesztel!
2024. jún. 16. 06:47
 29/52 A kérdező kommentje:
Inkább 6 az a 8, de köszönöm.
2024. jún. 16. 07:17
 30/52 anonim ***** válasza:
71%
Ne haragudj, de én még mindig nem reménykednék túlzottan :( Nekem is így nézett ki kb 6 nap késés után, màsnap el is mentem hcg vérvételre, hogy mi van már. Az egyértelműen mutatta a valóságot. De kívánom, hogy ne legyen igazam.
2024. jún. 16. 07:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!