Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ez a teszt sor szerintetek se...

Ez a teszt sor szerintetek se ad bizakodásra okot?

Figyelt kérdés

Már késik. 2 naponta teszteltem hajnalban. :( Sajnos nem elég erősek sőt az utolsó mintha gyengébb is lenne :(

Van akinek hasonló tesztekkel jó vége lett? Még nem tudom teljesen elengedni a dolgot.

[link]

2024. jún. 13. 06:28
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy egyértelmű pozitív teszt.
2024. jún. 13. 06:46
 2/52 anonim ***** válasza:
77%
Nem
2024. jún. 13. 06:51
 3/52 A kérdező kommentje:
Igen,de sajnos nem erősödik. :(
2024. jún. 13. 06:52
 4/52 anonim ***** válasza:
21%
Ennyi késésnél szerintem erősebbnek kellene lennie.
2024. jún. 13. 07:05
 5/52 anonim ***** válasza:
76%
Nekem sajnos ha nem erősödött az nem jót jelentett. Egyszer 3 nagyon lassan erősödött, majd 5 nap múlva beindul, szép erős tesztek lettek, sajnos mikor dokinlátott ott volt azb5 nap lemaradás majd 7.héten beindult a vetélés
2024. jún. 13. 07:50
 6/52 anonim ***** válasza:
70%

Nekem akkor volt a 3 terhességem közül a középső volt ilyen. Nekem üres maradt a petezsák.

De ez én voltam, ezek a tesztek pedig te. Kívánom, ne így járj te is.

2024. jún. 13. 07:59
 7/52 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem sem lesz ez jó, sajnálom.
2024. jún. 13. 08:37
 8/52 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Sajnos az ember reménykedik. Most újra fotóztam (jó sorrendben mert kora reggel összecseréltem) és nappali fénynél megszáradva picit talán erősödött… de tudom ez már az a rész mikor csak én szeretném hinni..

[link]

Köszönöm az eddigi őszinte válaszokat.

Júlis legelejére van időpontom dokihoz akkor majd megírom mi lett belőle, ha addig nem jön meg.

2024. jún. 13. 10:12
 9/52 anonim ***** válasza:
54%
Le leszek hurrogva, de nekem az volt, saját magam megnyugtatására, hogy 3 naponta nézettem hcg-t az első uh-ig. Abból egzaktul látszik ha el kell engedni. Persze akkor sem lehet tenni semmit, de legalább nincs bizonytalanság.
2024. jún. 13. 10:19
 10/52 anonim ***** válasza:
68%
Én is inkább hcg-t nézetnék és azt is tettem. Alig látható+ után 2 nappal teszteltem még egyet. Láttam, hogy erősödött, azt nem vizsgáltam mennyire, nem arra való. Utána volt még 3 béta hcg vérből. A sápadt tesztek ellenére tök magas volt. Kb.40ezernél csináltam még 1 pisi tesztet, hogy legyen egy olyan is, ami tényleg pozitívnak látszik. Ott már majdnem egyforma volt a 2 csík 🤣
2024. jún. 13. 10:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!