Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ez a teszt sor szerintetek se...

Ez a teszt sor szerintetek se ad bizakodásra okot?

Figyelt kérdés

Már késik. 2 naponta teszteltem hajnalban. :( Sajnos nem elég erősek sőt az utolsó mintha gyengébb is lenne :(

Van akinek hasonló tesztekkel jó vége lett? Még nem tudom teljesen elengedni a dolgot.

[link]

2024. jún. 13. 06:28
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
69%
Akkor jövök kivételnek. Nem erősödtek a tesztjeim 2 naponta, én is ilyen kommenteket kaptam, hogy jajj most mi lesz. Jelentem 22 hetes ikerterhes vagyok. Van pozitív teszted, felesleges azon pörögni, hogy mikor szakadhat meg. Ez megtörténhet most, 10 hetesen, 23 hetesen, bármikor. Azon kívül, hogy kértél terhesség megállapításra időpontot, nem tudsz mást tenni. Kívánom, hogy minden rendben legyen!
2024. jún. 13. 11:40
 12/52 anonim ***** válasza:
72%
Sztem ezek teljesen rendben vannak. Kár azon stresszelni, ami nincs is! Majd, ha az uh-n azt mondják, addig ne! Addig örülj a pozitív teszteknek!!! Tesztfüggő is az, mit mutat. Nekem az X-epil pl. szinte semmit nem erősödött, a többi is 5 nap különbséggel, ami jól látható volt (ez nálad is így van, az első és az utolsó között látható a különbség). A teszt feladata, hogy kimutassa, nem az, hogy jelezze a hcg mennyiseget vagy emelkedését. Szóval ne izgul, majd csak a vizsgálat után, ha van okod!!! Boldog babavárást! 🙂
2024. jún. 13. 11:55
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
Én digitálist néztem, jó volt látni, hogy 1-2, majd 2-3, és 3+ lett. Persze ez sem garancia semmire.
2024. jún. 13. 12:46
 14/52 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is nagyon lassan erösödtek a tesztek de minden rendben van.Illetve én azt vettem észre hogy hajnali pisinél mindig sokkal halványabbak voltak mint mikor nem mentem el hajnalba pisilni és csak reggel pisiltem.
2024. jún. 13. 14:03
 15/52 anonim ***** válasza:
Hány napja késik? Nekem amikor így néztek ki a tesztek, akkor kémiai lett (jó sok volt). Viszont akkor a késés után is úgy néztek ki, mint most neked az utolsó. Egy hét késés után erősebb volt azért, de még akkor is fele olyan mint a kontroll. Száradás után, másnap nekem is sötétebb volt. Hányadik dpo-n kezdtél tesztelni?
2024. jún. 13. 14:35
 16/52 A kérdező kommentje:
Nem tudom hanyadik dpon kezdtem vagy 14 vagy 12 volt az első. A második rá 2 napra, a harmadik 4 napra.
2024. jún. 13. 14:59
 17/52 A kérdező kommentje:
Szóval kb 3 vagy 5 napja késik.
2024. jún. 13. 15:08
 18/52 anonim ***** válasza:
60%
Aham :/ Szerintem az első kettő közt még teljesen oké az erősödés, a második és harmadik közöttire már nem vennék mérget. Persze lehet nálad lassabban termelődik a hcg. Volt már egészséges terhességem a kémiaik előtt, így én 2-3 teszt után mindig láttam a magam ügyében, ha kémiai. Csinálj majd azért 2 nap múlva is egyet, ha akkor már szép erős, akkor még lehet remény.
2024. jún. 13. 15:23
 19/52 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy ez a teszt ennyire képes! Még mindig azt mondom, hogy nem kellene izgulni.
2024. jún. 13. 21:55
 20/52 anonim ***** válasza:
62%
Nem lehet, hanem biztos, hogy ez a teszt nem ennyire képes!
2024. jún. 13. 22:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!