AMH 0.3nál csak a lombik jöhet szóba?

Figyelt kérdés
jún. 12. 16:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
45vagyok,párom nem akarja a lombikot.
jún. 13. 14:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem akarja? Azt a kezelést, ahol neki annyi dolga van, hogy egy pohárba kiveri? Jaj, szegény...

jún. 13. 14:17
 13/17 anonim ***** válasza:
45 évesen egyébként is csak donorral van esélyed.
jún. 13. 15:45
 14/17 A kérdező kommentje:
40feletti kismamák számoltak be a spontán teherbeesesről,hiszem hogy nekem is összejöhet.Minden női hormon értékem jó lett,koromhoz képest benne vagyok az értékbe.Ha itt mindenki az orvosokra hallgatna nem sok baba született volna meg ahogy egy 3gyerekes anyuka irta nekem.
jún. 15. 07:53
 15/17 anonim ***** válasza:
89%

"40feletti kismamák számoltak be a spontán teherbeesesről,hiszem hogy nekem is összejöhet."

Ha az ilyen példákkal akarsz önigazolást, nyilván találsz eseteket. Csak ez csőlátás, hisz csak a pozitív esetekre fókuszálsz. Attól még a statisztika nem hazudik. 40 felett, 0.3 AMH-val nem 50-50% az esély.

jún. 15. 11:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Lehet jó az értéked ha a párodé vacak.

Nekünk volt már 2 felnőtt, a 3 nál kiderült a sperma kevés is vacak is és + fel sem jut mert én meg kinyírom őket.

Neten van fogamzást segítő síkosító nekünk az segített így született a fiam 4 hónappal 40 előtt.

Utána a síkosítóval feljutott egyedekből nem lett egészséges terhesség, volt 1 14 hetes megszakítás beteg baba miatt, 3 missed és jópár kémiai.

A fiam előtt volt egy missed de ő utána egyből sikerült, 40 felett nekem már nem jött össze.

Lombikkal lehet sikerült volna, mert ott a legjobb egyedeket rakják vissza,és nem telik az idő a kisérletezéssel.

jún. 15. 23:09
 17/17 anonim ***** válasza:
85%

Nem csak az AMH számít. 43 éves kor felett az aneuploid (kromoszómarendellenes) embriók aránya 80%. Tehát ha sikerül is még teherbe esni, amire eleve jóval kisebb az esély, még nagy eséllyel vetélés/beteg magzat lesz az eredménye. Ezt kellene megérteni.

Külföldön nem is nagyon csinálnak saját sejtes lombikot 40 felett, vagy maximum PGT-vel.

jún. 16. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!