AMH 0.3nál csak a lombik jöhet szóba?
Nem akarja? Azt a kezelést, ahol neki annyi dolga van, hogy egy pohárba kiveri? Jaj, szegény...
"40feletti kismamák számoltak be a spontán teherbeesesről,hiszem hogy nekem is összejöhet."
Ha az ilyen példákkal akarsz önigazolást, nyilván találsz eseteket. Csak ez csőlátás, hisz csak a pozitív esetekre fókuszálsz. Attól még a statisztika nem hazudik. 40 felett, 0.3 AMH-val nem 50-50% az esély.
Lehet jó az értéked ha a párodé vacak.
Nekünk volt már 2 felnőtt, a 3 nál kiderült a sperma kevés is vacak is és + fel sem jut mert én meg kinyírom őket.
Neten van fogamzást segítő síkosító nekünk az segített így született a fiam 4 hónappal 40 előtt.
Utána a síkosítóval feljutott egyedekből nem lett egészséges terhesség, volt 1 14 hetes megszakítás beteg baba miatt, 3 missed és jópár kémiai.
A fiam előtt volt egy missed de ő utána egyből sikerült, 40 felett nekem már nem jött össze.
Lombikkal lehet sikerült volna, mert ott a legjobb egyedeket rakják vissza,és nem telik az idő a kisérletezéssel.
Nem csak az AMH számít. 43 éves kor felett az aneuploid (kromoszómarendellenes) embriók aránya 80%. Tehát ha sikerül is még teherbe esni, amire eleve jóval kisebb az esély, még nagy eséllyel vetélés/beteg magzat lesz az eredménye. Ezt kellene megérteni.
Külföldön nem is nagyon csinálnak saját sejtes lombikot 40 felett, vagy maximum PGT-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!