AMH 0.3nál csak a lombik jöhet szóba?
Figyelt kérdés
jún. 12. 16:50
1/17 anonim válasza:
Az AMH nem igazán jelzi előre a spontán teherbeesési arányt, inkább a lombikkezelés alatti stimulálhatóságra utal.
2/17 anonim válasza:
Biztos van olyan, aki ilyen értékkel is spontán esett teherbe, de nem a legjobb érték.
3/17 A kérdező kommentje:
De ha nem lombikot akar valaki siman ne lehet a petefészek stimulálását csinalni ilyen érték mellett?
jún. 12. 17:23
4/17 A kérdező kommentje:
AMH értéket lehet emelni azt olvasom, több alternatíva van.,akkor orvosok miert nem a lehetoseget keresik? Miért egyszerűbb a lombik?
jún. 12. 17:24
5/17 anonim válasza:
Lehetséges indokok, a teljesség igénye nélkül:
- mert gyorsabban lehet eredményt elérni vele
- nem biztos, hogy csak ez a probléma, vagy egyáltalán tudják pontosan, hogy mi az
- a gyógyszeriparnak ebben van a pénz
6/17 anonim válasza:
Ha már odáig jutottál, hogy megnézetted az AMH értéked, akkor gondolom nem esel teherbe. Ha nem esel teherbe, akkor meg a következő lépés a meddőségi kezelés.
7/17 A kérdező kommentje:
Mások sok év próbálkozás utan mennek el női hormon vizsgalatra,nekem a korom adott okot igazából, mert tavaly meghalt a babám és szerettem volna még anyuka lenni.De sajnos már nem leszek.
jún. 12. 20:17
8/17 anonim válasza:
Na ezért a lombik, hogy lehess.
Lehet egyből sikerülne.
Van 40+ os kismamák csoport Facebookon ott van aki 0.1 es értékkel terhes lett, én 0.6 mellett már nem tudtam egészséges terhességet összehozni, úgy hogy előtte 1,5 évvel szültem a fiam
9/17 anonim válasza:
Ha mindenképpen gyereket akarsz, akkor igencsak mérlegelni kell a korod és ezernyi más dolgot is az orvosnak. Lehet ezt-azt javítgatni, van olyan, hogy szép eredménnyel, és ha mondjuk csak 32 éves vagy, akkor lehet azt mondja a doki, próbálkozzunk ezzel-azzal, de mondjuk 41 évesen nem fog nekiállni egy orvos sem kísérletezgetni, mert villámgyorsan kicsúszol a lombik korhatárból is.
10/17 anonim válasza:
Te egyébként miért nem akarsz lombikot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!