Kinek mikor jott ossze a baba?
Mi 6 honapja probalkozunk sikertelenul:(
Mar most kivagyok
Kérdésre válaszolva: közel 2 éve próbálkozunk, még nincs sajnos siker. Már kezelnek, most fog jönni az első inszemináció. Bár már fél év próbálkozás után jelentkeztünk volna vizsgálatokra, feleslegesen vártunk ennyit.
Hány éves vagy kérdező? De igazából mindegy is, én fél év után már jelentkeznék meddőségi központba kivizsgálásra.
Hónapok, mire kapsz időpontot. A vizsgálatok szintén hónapok lehetnek, 1-2 hónap minimum.
Tehát ha hétfőn felhívod őket, mondjuk kapsz időpontot első konzultációs időpontra augusztus elejére (optimista dátumot mondtam), vizsgálatok augusztus-szeptember. Mire meglesznek az eredmények, október is lehet (nekünk sokkal több idő volt).
Hopp el is telt az 1 év próbálkozás...
Jelentkezz most kivizsgálásra. Meddőségiben szinte minden ingyenes (kivéve pár speciális DNS vizsgálat, ha az intézmény kiszervezi).
Maximum közben sikerül, szuper akkor lemondod az időpontot.
28vagyok
Ma reggel pozit teszteltem
Meg nem hiszem el de elmondhatatlanul boldog vagyok❤️❤️❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!