Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek mikor jott ossze a baba?

Kinek mikor jott ossze a baba?

Figyelt kérdés

Mi 6 honapja probalkozunk sikertelenul:(

Mar most kivagyok

jún. 1. 07:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Első hónapban 37 és 40 évesen.
jún. 1. 14:22
 22/27 anonim ***** válasza:
8,5 ev fogamzasgatlo letetele utan a 6. ciklusban.
jún. 1. 15:13
 23/27 anonim ***** válasza:
Soha a büdös életbe.
jún. 1. 15:57
 24/27 anonim ***** válasza:

Kérdésre válaszolva: közel 2 éve próbálkozunk, még nincs sajnos siker. Már kezelnek, most fog jönni az első inszemináció. Bár már fél év próbálkozás után jelentkeztünk volna vizsgálatokra, feleslegesen vártunk ennyit.

Hány éves vagy kérdező? De igazából mindegy is, én fél év után már jelentkeznék meddőségi központba kivizsgálásra.

Hónapok, mire kapsz időpontot. A vizsgálatok szintén hónapok lehetnek, 1-2 hónap minimum.

Tehát ha hétfőn felhívod őket, mondjuk kapsz időpontot első konzultációs időpontra augusztus elejére (optimista dátumot mondtam), vizsgálatok augusztus-szeptember. Mire meglesznek az eredmények, október is lehet (nekünk sokkal több idő volt).

Hopp el is telt az 1 év próbálkozás...

Jelentkezz most kivizsgálásra. Meddőségiben szinte minden ingyenes (kivéve pár speciális DNS vizsgálat, ha az intézmény kiszervezi).

Maximum közben sikerül, szuper akkor lemondod az időpontot.

jún. 1. 16:23
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Fél év után. Már felvettem a kapcsolatot a meddőségi központtal, de végül szerencsére nem lett rá szükség. 25 voltam
jún. 1. 22:26
 26/27 A kérdező kommentje:

28vagyok

Ma reggel pozit teszteltem

Meg nem hiszem el de elmondhatatlanul boldog vagyok❤️❤️❤️

jún. 6. 05:58
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Gratula 😀
jún. 6. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!