Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek mikor jott ossze a baba?

Kinek mikor jott ossze a baba?

Figyelt kérdés

Mi 6 honapja probalkozunk sikertelenul:(

Mar most kivagyok

jún. 1. 07:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
84%
Egy évig teljesen normális. A gyerekhez ennél is több türelem kell, szóval tessék megnyugodni :)
jún. 1. 07:39
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy itt leírják, mikor jött össze, rajtad nem fog segíteni.
jún. 1. 07:39
 3/27 A kérdező kommentje:

Gyerekekhez megvan a turelem maximalisan, ezert is vagyom ra nagyob

Tobbszor megkaptam miert nem lettem ovoneni😊

jún. 1. 07:45
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi rettenetesen sokat vártunk rá: 3,5 év után sikerült.

Viszont már bőven 30 felett voltam, és nem vettünk igénybe orvosi segítséget. Lehet hogy ha korábban kezdünk próbálkozni vagy részt veszünk valamilyen kezelésen, akkor nem kell ennyit várni.

jún. 1. 07:52
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
10 honap, pcos inzulinrezisztencia, pajzsmirigy alulmukodes, adenomiozis mellett.
jún. 1. 08:02
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Védekezés mellett 🤣 kapcsolatunk 6. Hónapjában. Azóta már 5 éves lesz és imádjuk 😊
jún. 1. 08:10
 7/27 anonim ***** válasza:
63%

9. hónapban, de én addigra már voltam orvosnál, hormonpanel megvolt és átjárhatóságit terveztük már, amikor sikerült. A második baba 6. hónapban, miután abbahagytam az éjszakai szoptatásokat.

Én nem hiszek abban, hogy "1 évig normális", mert én ekkor 26 évesen kb a legtermékenyebb időszakomban kellett volna, hogy legyek, mégis mi normális abban, hogy 1 évig nem sikerül teherbe esni ilyen fiatalon? Nyilván valami gond volt, nálam szerencsére banális, D-vitamin szintem alacsony volt, ez szerencsére könnyen megoldható, de őszintén úgy gondolom, hogy ha két fiatal, amúgy egészséges(nek tűnő) embernek nem jön össze fél évig a baba, az már gyanús és igenis megéri az utánajárást. Azért mondják csak ezt az "1 évig normális" dolgot, mert úgy vannak vele, hogy még fiatal vagy, ráérsz, bezzeg 30-35 év felett már mégsem 1 év a türelmi idő, fél év után már simán küldenek kivizsgálásra, pedig ha amúgy egészséges vagy, 35 meg 40 évesen is könnyű teherbe esni.

jún. 1. 08:34
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Az első a 3. hónapban, a második a 2. hónapban.
jún. 1. 08:36
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Az első egyből, második 10 hónap
jún. 1. 08:50
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Az első azonnal, de ott elvetéltem.

Rá 3 hónapra megfogant a kisfiam.

Most várjuk a kistesót, ő a 4 hónap alatt jött össze.

jún. 1. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!