Kinek mikor jott ossze a baba?
Figyelt kérdés
Mi 6 honapja probalkozunk sikertelenul:(
Mar most kivagyok
2024. jún. 1. 07:35
11/27 anonim válasza:
Fogamzás gátló abbahagyása után egy félévre.
12/27 anonim válasza:
40fölött vagyok, ha ez számít. Először 5 hónap, sajnos vetélés lett. Utána is 5 hónap. Ő még hasban 2 hónapig.
14/27 anonim válasza:
#7 en sem hiszek abban, hogy fiatalon 30 alatt normalis az 1 ev..en 26 eves vagyok, 4 honap sikertelenseg utan mentem orvoshoz, es milyen jol tettem..volt is problema, de megoldodott.
15/27 anonim válasza:
Egy év, közben volt egy petevezeték átjárhatóságim, illetve a pajzsmirigyem is sz@rakodott. Mi fél év után már mentünk orvoshoz, de én már 39 vagyok.
16/27 anonim válasza:
Jó, de nem csak a nő miatt maradhat el a teherbeesés, ez ne feledjük el.
17/27 anonim válasza:
Fogamzásgátló abbahagyása után a 6. ciklusban 35 évesen, első baba.
18/27 anonim válasza:
2,5 év után lombikkal sikerült. 27 éves vagyok, mindkettőnkkel volt kisebb gond.
19/27 anonim válasza:
8 év alatt, 2. lombikkal. 26 évesen koromban kezdtük a próbálkozást.
20/27 anonim válasza:
Szia, 26 vagyok, férjem 31. 3. sikertelen hónapunk. Én előtte elmentem dokihoz, aki azt mondta, hogy ha 3 hónap alatt nem sikerül (ismert IR, PCO) menjek vissza és “rásegítünk”. Úgyhogy júniusban én már megyek, nem tervezek többet várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!