Második baba ha nem jon ossze?
Na akkor kérdező gondolj bele mi lenne ha jönne a 2.gyerek is. Ugyanúgy vissza kell menni dolgozni, csak akkor már két alibi-kölyök lenne a nyakadban.
Gusztustalan vagy a felfogásoddal együtt.
Nem tudom miért kell azonnal mocskolódni...
De egyébként tényleg gondolj arra hogy mondjuk 3 gyerek után sokkal nehezebb lesz visszatérni a munkaeropiacra, sokkal nagyobb stressz lesz akkor. Amugy en értem h nem kizarolag azert akarsz gyereket h ne kelljen dolgozni, hanem ha már ugyis akartok, akkor jobb lenne most, de a munkakeressel 3 gyerek után is ugyanúgy meg kell kuzdened, es akkor sokkal nehezebb lesz, mert kiesik 5+ év a munkából.
Én megyek vissza dolgozni reszmunkaidoben amikor 1 éves lesz a kicsi, nem akarok én se, és nem ideális ez a szituacio egyáltalán, de még meg akarom alapozni a masodik es harmadik gyerek elott az anyagiakat, és legalabb nem esek ki hosszú évekre a melobol.
Most te keresel munkat, felvesznek valahova, ha letelik a probaido, probalkoztok tovabb, es ha evek mulva jon a gyerek, legalabb addig lesz pénzetek, es te is beleszoksz a bolcsis ovis kisgyerekes szerepbe.
Mondom, 2-3 gyerek után még rosszabb lesz visszamenni..
Jezusom. Na erre nem szamitottam... alibi gyerek?! Azert mert vagyom 2 gyermekre, kicsi korkulonbseggel?? Jesszus eg, ki mondta, vagy irta, hogy bajom van azzal, hogy dolgoznom kell? Nagyon is szivesen mennek, ha nem szeretnek tobb babat. Szimplan csak tisztaban vagyok vele, hogy a stressz fokozza a meddoseg lehetoseget, ahigy az elso gyerek elott is evekig! Undorító, ez a hozzaallas! Emberség nulla! Gobdoltam, majd olyanok irnak akik beszelgetnenek mert hasonlo cipoben vannak, de kossz ebből nem kerek!
Normális válaszokat köszönöm, de azt hiszem nem nezem tovább.
Mondjuk azt en sem értem, ha eggyel ilyen problémáid vannak (amik mindenki másnak is), akkor mire számítanál kettővel? Csak meg nehezebb lenne új munkát keresni 6 év kihagyás után, két gyerekkel és gondolom a mostani se lenne kevésbé stresszes x év múlva sem.
De nem is igazán értem, mi itt a kérdés? Ez csak egy panasz áradat ebben a formában. Nagyon sajnálom kérdező, de neked ezt dobta a gép. Tényleg nem tudok erre mit mondani.
Nem ertem miert ragadtatok le a mubkakeresesnel, nem azon van a hangsuly. Vagyis nem magaval a munkaval van baj, termeszetesen (ahogy eddig is) megoldjuk barhogy is lesz. A stressz ami ezt korulveszi, amiatt felek csak. Igy is hosszu éveket kellett várni az elso gyerekre pont a stressz miatt (feltételezhetően), gondolom ez most sem lesz maskent. Nem tudom, lehet en fogalmaztam félreérthetően, az is lehet,h itt egyesek nem ertik a lenyeget, nem is baj. Jobb ha elengedjük ezt a kerdest, mert igy targytalan.
Ó, ja es igen, durván szolva panaszkodtam csak. Fogalmazhatjuk igy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!