Pcos-ok légyszives irjatok. Kinek jött már ossze a baba?
Sajnos nekem cisztim vannak mind 2 petefeszkemen,kaptam gynositolt 2 honapig kell szednem. Nekem nincs peteeresem sem es a mensim is hol 1 hol 2 hetet kesik. Ha nem lesz valtozas decemberig akkor sajnos meg kell muteni. 1 eve derult ki a ciszta csak az az orvos nem csinalt semmit. Nem csinalt egy vervetelt sem. 7 honapig jartam hozza. Most mentem egy masik orvoshoz aki egybol ververetel. Kiderult alacsony a progeszteron szintem. (1.79) :(
Masfel eve probalkozunk.
Bizok benne hogy minnel elobb sikerulni fog. A gynositol rol hallott mar valaki?
Enyhe pcos-em van, mi meddőségi kozpontba járunk. Tavasszal születik a 2. És a 3. Gyerekem.
Baratnomnek súlyosabb pcos el két spontán babája született.
Illetve sok emberről hallottam akik pcos mellett akar spontán akar segítséggel szültek gyereket, csak szükség van olyan orvosra aki ért hozza és megfelelően kezel. Valamint szükséges a mozgás és a diéta, komolyabb esetben a gyógyszer is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!