Segítségre lenne szükségem, vagy csak vitaminhiány okozza ezt nálam? Légyszíves írjatok nekem.
itthon vagyok 4 éve, második gyermekemmel, aki most 15 hónapos múlt.
az első babám egy álombaba volt, azonban a másodikkal vannak kisebb problémák, nem alvás, nem annyira jól evés, és több hiszti.
október óta betegek voltunk, az egész család, de mostanra már jobb a helyzet, csak a folyamatos betegség elkapások teljesen kimerítettek és az istenért sem tudom összeszedni magam. Totálisan elegem van a kisebbik gyermekemből! v:(
úgy érzem, nem is szeretem, ha épp nem azt teszi, amit én akarok. Ha nem alszik, akkor már kiakadok és dühőngök, ha nem eszik, úgy szintén.
már be kellett vennem tegnap este egy enyhe nyugtatót.
Régen nem ilyen voltam, egészen októberig virultam, minden tökéletes volt, peddig akkor is fenn állt a kisebbik gyerkőc problémái.
De mostanra úgy érzem, dühős vagyok, csapkodok, csúnyán beszélek, néha lehülyézem magamban, aztán visszaszívom.
mi történhetett velem? szerintetek, hogyan változzak már végre vissza, mert már nagyon kezdem unni a saját negatívitásomat. Nem akarok megkeseredett, boldogtalan anyuka lenni. :( eddig milyen olyan jó volt, most meg három hónapja úgy érzem, csak menekülnék. A férjem próbál segíteni, de ő is egyre türelmetlenebb, jogosan.
szedjek valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!