Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szemhejam es a szemem alatt...

Szemhejam es a szemem alatt az izom rangatozik, ez vitaminhiany lenne?

Figyelt kérdés
Most 5 hetes vagyok es szedek terhesvitamint (Gravida) meg Magnerotot is, ez igy nem eleg vitaminutanpotlas? Bar terhesseg elott is megvolt ez a tunetem neha most jobban erdekel a baba miatt. Ha ideges vagyok vagy sietek jobban rangatozik az izom a bor alatt, olyan piciket, lehet nektek is volt mar ilyen.
2014. szept. 16. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, többször is, de magától elmúlt 1-2-3 nap alatt. Én olyankor több magnéziumot szedtem. Amióta szültem, még egyszer sem jött elő.
2014. szept. 17. 00:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szokott ilyen lenni, ha ki vagyok merülve, vagy ha nagyon ideges vagyok.
2014. szept. 17. 07:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Szedem a magnéziumot, napi 2x2-t azt hittem ez elég.
2014. szept. 17. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is "tikkelt" a szemem, nekem a terhesség alatt nem jött elő, csak a főiskolán, vizsgaidőszakban. B-vitamin hiányt jelent. A gyógyszertári, sima B-komplex vitamint szedtem rá, néhány nap alatt elmúlt. Terhesen is nyugodtan szedhető. Boldog babavárást! :)
2014. szept. 17. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!