Egyikünknél se találtak problémát mégse jön a baba már két éve. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mindent is kiprobáltunk. Szerintem. Most ilyen helyzetben el lehet kezdeni az inszemet vagy ha nincs feltárt ok, akkor nem kezdik el? Vagy várjunk még? Tanácstalan vagyok :(

febr. 4. 14:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
94%

Jaj Istenem, 17-es, röhejes hogy milyen együgyü vagy, szakadok a röhögéstől. Milyen igazságról meg nyilvánvaló opciókról hadoválsz drágaság? Amiket Te saját magad kitaláltál magadnak zéró tudással?

Kérdező, nehogy lemondj a lehetőségekről egy kétbites, láthatóan tudatlan analfabéta miatt.

febr. 4. 19:15
 22/37 anonim ***** válasza:
73%

2 gyerekünk már volt, de a 3.nem jött, idő meg nem volt találgatni, így fél év után vizsgálatok. N@lunk páromnak kevés volt és nem túl jó a spermája, + egy vizsgálaton kiderült fel sem jutnak ölöm őket(ezt úgy nézték hogy reggel együtt kellett lenni, 12 óra múlva a doki vett a méh nyakról mintát, és nem volt ott egy darabsem).

A neten kerestem teherbeesést segítő gélt, inszemre míg ráhangolódtam gondoltam adok ennek is esélyt, bejött 2.hóba terhes lettem ami missed lett, de a következő sikerült.

febr. 4. 19:32
 23/37 anonim ***** válasza:
35%
#21 Sokadszor kérlek meg rá, hogy akkor mondd el mi a harmadik opció. Én akárhogy nézem vagy lesz baba valamilyen úton vagy nem lesz baba, ez a két opció létezik. Ha tudsz harmadik lehetőséget, akkor kíváncsian várjuk!
febr. 4. 19:47
 24/37 anonim ***** válasza:
Engem te biztos nem kérsz sokadszor, mert első kommentem volt. A nagy igazságokról, nyilvánvalóságokról meg te papolsz f@szságokat, nem én. Nyilván sokéves tapasztalattal rendelkező reprodukciós orvos vagy, azért nem tudsz még annyit se, hogy beteg embriót nem ületetnek be.
febr. 4. 20:28
 25/37 anonim ***** válasza:
81%
Messze nem végezték el az összes vizsgálatot, sőt ezek csak az alapvizsgálatok. 15-ös által írt listán érdemes végigmenni.
febr. 4. 21:12
 26/37 anonim ***** válasza:
93%

Menjetek tovább kérdező. Amit írt listát a 15-ös jó. És menjetek el reprodukciós intézetbe. Ha inszem vagy lombik kell akkor nem biztos, hogy elsőre összejön. Ilyenkor nem szabad az időt vesztegetni.

17 es te baromságokat beszélsz. Rengeteg lombikos baba születik. A mi fiúnk is lombikos. Nagyon sok párnak segít ez és a semminèl több esélyt ad. Az pedig a másik, hogy rengeteg helyen megnézi a beültetendő embriót genetikus. Külföldön főleg, de úgy tudom itt is lehet kérni. Mi külföldön ilyen helyen voltunk. Az pedig, hogy egy gyerek fogyatékos lesz rohadtul nem függ attól, hogy lombikos. Lehet sérült az is aki természetes módon fogant. Komolyan ilyen hülyeségeket amit összehordasz..szánalmas

febr. 4. 21:26
 27/37 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, a 15-ös nagyjából mindent leírt, amit még ajánlott megvizsgáltatni, az idiótákkal, akik válást javasolnak meg a covid oltásod felől érdeklődnek meg ne törődj.
febr. 4. 22:13
 28/37 anonim válasza:
77%

Szerintem lépjetek tovább, keressetek fel egy meddőségi centrumot.

Kérj beutalót immunológiára (klinikákon hosszú a várakozási idő, de nagyon profik mindenhol. Én Pécsre járok tíz éve, a gyerekvállalásról nekem spontán kiselőadást tartott az orvosom.), endokrinológiára. Párod menjen el urológushoz. Méhtükrözés, laparoscopos vizsgálat volt nálad? Szerintem azokat is csinálnak centrumon kívül.

febr. 6. 08:09
 29/37 anonim ***** válasza:
83%
Menjetek meddőségibe. Nem kell beutaló.
febr. 6. 21:35
 30/37 Ypszilon1980 ***** válasza:
Meddőségibe ha elmentek, akkor ott is csak akkor csinálnak akármilyen eljárást, ha minden negatív, tenyésztés is, az a jó, ha bajotok nincs, sem szervi, sem más, meddőségiben csak a mesterséges megtermékenyítéssel összefüggő eljárásokat csinálják meg, nem kezelnek senkit. Inszemnél nem tudom, de lombiknál szokták kicsit elnyomni az immunrendszert, hogy az összeférhetetlenséget kiküszöböljék, de ez sem 100%, hogy sikerül. Egyébként sok esetben lombiknál a beágyazódás az ami gond, mert ott már embriót ültetnek vissza. Nem tudom hány éves vagy, de sajnos vannak már olyan intézetek, ahol már 40 felett elküldenek, nem vállalnak, szóval ha nem vagy annyi, akkor jelentkezzetek.
febr. 10. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!