Ezek a spermavizsgálati eredmények jók lehetnek inszemhez?
Sziasztok! 🫶🏼
Lassan 2 éve próbálkozunk babával, sajnos sikertelenül. Vetélésem sem volt.
Megosztanám veletek a férjem spermavizsgálatának eredményeit. 3 alkalommal volt vizsgálat, az elsőnél az eredményt arra fogta a doki, hogy sok volt az önmegtartóztatás, a második alkalom előtt pár héttel lázas volt, így a harmadik elvileg a legrelevánsabb.
Szedett Folandrolt és Pollstimolt.
Szerintetek ezekkel az eredményekkel bizakodva vághatunk bele az inszeminációba? 🥺
Nálam minden rendben az eddigi vizsgálatok alapján, most várom az immunológiai vérvétel eredményeket.
Előre is köszönöm a válaszokat! ❤️
Ez alapján szerintem jó az eredmény, de sajnos nem csak ezeken múlik. Dns fragmentáció, ros teszt is számít.
Nekünk is hasonló volt az eredmény, azt mondták ez jó, megcsinálták a 4 inszemet sikertelenül, majd lombik előtt a dns frag.-ot és a rost is csináltak, amik sajnos nem lettek jók. Erre mondta a doki, hogy ez alapján nem is csinálták volna meg mind a 4 lombikot, max 2-t, de sajnos nincs rá keret, hogy minden férfinak elvégezzék ezeket a vizsgálatokat, csak azoknál akik már a lombikra készülnek.
Bocsi, elírtam: nem is csinálták volna meg mind a 4 INSZEMET.
Amúgy nem akarlak ám lelombozni, csak mi pont így jártunk sajnos. Rtenélem nektek összejön az inszem! 🙂
Értem, akkor lehet, hogy magánúton megpróbáljuk mi magunk megcsináltatni ezeket is, mert az eddigi összes vizsgálatot is így jártuk el. Aztán vittük ág eredményeket a meddőségibe.
És utána a lombik sikerült?
Foglalunk mindenképp időpontot ezekre a vizsgálatokra is. Köszi nektek!
Szorítok, hogy az első lombik sikeres legyen! 🫶🏼
Szerintem nem csak azon múlik hogy jó e a sperma eredménye...
Nálunk "sima" vizsgálatok alkalmával és inszemkor is mindig jó eredményei voltak mégis sikertelenül jártunk 4x is.
Remélem nektek nagyobb szerencsétek lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!